Tarih: 23.03.2024 11:43

PERSONELE MAAŞ SÖZÜ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’ya yakışacak, akıllı bir hizmet binasını Gazipaşa Belediyesi’ne kazandıracağının sözünü vererek İYİ Parti’nin Adayı Yüksel, hiçbir personeli işten çıkartmayacağını dile getirerek, “Belediye personelinin maaşını arttırıp, özlük haklarını iade edeceğiz” dedi.


1948 yılında ilçe statüsüne kavuşan Gazipaşa’nın, o günden bu yana aynı binada hizmet vermeye çalıştığını belirten Gazipaşa İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, ilçeye yakışan bir belediye hizmet binasını yapacaklarını söyledi. 20 yıldır hemen her belediye başkan adayının vaatleri arasında yer alan ancak bir türlü yapılamayan belediye hizmet binasını yapmak için göreve gelir gelmez çalışacağını dile getiren Yüksel, çizdirdiği proje ile bunu çok kısa bir sürede yapacağını belirti.
 

“BİNAMIZ İLÇEMİZE ÇOK YAKIŞACAK”
Gazipaşa’ya kendi elektriğini kendi üreten akıllı bir belediye hizmet binası kazandıracağını söyleyen Yüksel, “Şuan Gazipaşa Belediyesi parçalara bölünmüş durumda. Fen İşleri ayrı bir yerde, Park Bahçeler ayrı bir yerde, Zabıta ayrı bir yerde, Kültür Müdürlüğü ayrı bir yerde, Çevre Temizlik ayrı bir yerde, arşiv başka bir yerde. Bu çok ilkel bir durum ve kabul edilebilir değil. Yapacağımız binada tüm birimler tek çatı altında olacak. Toplantı salonlarımız, konferans salonlarımız olacak. Binamızın altında kapalı otopark olacak, önünde ise küçük bir meydan yer alacak. Kendi elektriğini kendisi üretecek binamız ilçemize çok yakışacak” dedi.


“BELEDİYE PERSONELİNE ÖZLÜK HAKLARI İADE EDİLECEK”
Belediye personelinin zor şartlar altında çalıştığının altını çizen tecrübeli siyasetçi Yüksel, yeni hizmet binasıyla birlikte yeni bir çalışma sistemine geçileceğini söyledi. Belediye personeline verilmeyen tüm özlük haklarının iade edileceğini sözlerine ekleyen Yüksel, “Belediye çalışanları modern bir ortamda, hak ettiği tüm haklarını alarak, sistemli bir şekilde çalışacak. Maaşları yükseltecek, fazla mesai ve primlerini ödeyeceğiz. Belediye personeli kuracağımız yeni sistemle kargaşadan kurtulacak. Kendisini özel ve iyi hissedecek. Hiçbir belediye personeli işinden olmayacak. Kalifiye durumuna göre, yeteneklerine, eğitimine uygun alanlarda çalışacak. Bunun taahhüdünü şimdiden veriyorum” diye konuştu. >Geylani TOPALOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —