PERİNÇEK’E İMZA VERMEYE ÇAĞIRDI

PERİNÇEK’E İMZA VERMEYE ÇAĞIRDI

Vatan Partisi, cumhurbaşkanı adayı Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek için 100 bin imza seferberliği başlatılmasının ardından

Gazipaşa Vatan Partisi İlçe Başkanı Fikret Çalışkan da 22-27 Mart tarihleri arasında ilçe seçim kurulunda vatandaşları imza vermeye çağırdı.

VATAN Partisi, cumhurbaşkanı adayı Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek için 100 bin imza seferberliği başlattı. Cumhurbaşkanı Seçim Kanunu’na göre en az yüz bin seçmenin imzası ile aday gösterilebiliyor. Vatan Partisi Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın seçim takvimini ilanıyla birlikte imza kampanyası için kolları sıvadı. Cumhurbaşkanı adaylığı için toplanacak 100 bin imza için süre 22 Mart’ta başlayacak, 27 Mart akşamı sona erecek.

ÇÖZÜM ARAMAK YERİNE KAYIKÇI KAVGASI YAPIYORLAR

Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Fikret Çalışkan, yönetim kuruluyla birlikte dün ilçedeki vatandaşlara seslendi. Başkan Çalışkan, Gazipaşa halkını 22- 27 Mart tarihleri arasında İlçe Seçim Kurulu’na giderek Cumhurbaşkanı adayı olması için Doğu Perinçek’e imza vermeye davet etti. 

Çalışkan, yaptığı açıklamada “14 Mayıs 2023’te ülkemiz tarihi bir seçime gidiyor. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi nedeniyle halkımız iki blok haline bölündü. Her geçen gün bu bölünme daha da derinleşiyor. Bir tarafta yirmi yıldır ülkeyi idare eden yorgun bir iktidar, diğer tarafta Atlantikçilerle iş birliği halinde onların desteğiyle iktidar olmak isteyen muhalefet var. Halkımız ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor. Buna bir de son günlerde yaşadığımız deprem ve sel felaketleri eklendi. Girdilerdeki yüksek fiyatlar üretimi tehdit ediyor. Ülkemiz bir taraftan Ege, Doğu Akdeniz ve güney sınırlarımızdaki emperyalist tehdit altındayken bor taraftan da PKK terörüyle bölünme tehlikesinde. İktidar ve muhalefet cephesi bu konulara milli bir duruşla çözüm aramak yerine kayıkçı kavgası yapıyorlar. Halkımızın %50’ye yakını bu sorunların üstesinden her iki tarafın da kalkamayacağını söylüyor.” ifadelerine yer verdi. 

100 BİN İMZA GEREKİYOR

Çalışkan, açıklamasına şöyle devam etti: “Vatan Partisi olarak biz halkımıza “Çözümsüz değilsiniz, bu iki ittifaktan birine mecbur değilsiniz, bu sistem partilerinin dışında bir de Vatan Partisi var.” diyoruz. Ömrünü emperyalizmle mücadele ile geçirmiş, Ermeni soykırımı yalanını bitirmiş, 15 Temmuz darbe girişimine karşı ilk anda medyaya çıkarak ‘Bu bir Amerikan-FETÖ kalkışması halkımızı ve yurdumuzu direnmeye çağırıyorum diyen vatan millet sevdalısı Dr. Doğu Perinçek’i vatan partisi olarak cumhurbaşkanı adayı gösteriyoruz. Ancak bunun için 100 bin imza gerekmektedir. Halkımızı seçeneksiz bırakmıyoruz. 22-27 Mart tarihlerinde ilçe seçim kurullarına giderek, Dr. Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için bir imza da sizden.”

 



Anahtar Kelimeler: PERİNÇEK’ VERMEYE ÇAĞIRDI