PAZARCI'DA BAŞKAN YILMAZ'A SEVGİ SELİ

PAZARCI

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Pazarcı Mahallesi sakinleriyle iftarda bir araya geldi. Çok Sayıda vatandaşın katıldığı programda, Pazarcı Mahalle sakinleri Başkan Yılmaz’ı sevgiyle kucakladı.

31 Mart yerel seçimlerine son 2 gün kala seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa’nın nüfusu en fazla mahallesi olan Pazarcı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Gazipaşa Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımı tamamlanan Ulu Hendek’te düzenlenen iftar programına; CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları ve CHP İlçe Örgütü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ulu Hendek’te vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz,  mahalle halkı tarafından coşku ile karşılandı. Pazarcı Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Yılmaz, 2019 yılından bugüne 5 yıllık dönemde yapılan projeleri ve yeni dönemde yapılacakları anlattı. Başkan Yılmaz, halkçı belediyeciliği esas alarak, Gazipaşa’nın daha gelişmiş bir hale gelmesi için ekip arkadaşlarıyla var güçleriyle çalıştıklarına değindi. Çok sayıda kişinin katıldığı programda, Pazarcı Mahalle sakinleri Başkan Yılmaz’ı sevgiyle kucakladı.


“GAZİPAŞA’YI DAİMA İLERİYE TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
2019’dan bu yana amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmet vermek olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, kimin ne dediğine bakmadan, ayrım yapmadan Gazipaşa’nın ihtiyaçlarını gidermeyi, sıkıntılarına çözüm bulmayı ana vazifeleri olarak gördüklerine vurgu yaptı. Daha önce Pazarcı Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan Ulu Hendek’in hem öncesi hem de sonrası halinin fotoğrafını vatandaşlara göstererek, şu anda oldukları bölgeye yepyeni güzel bir alan kazandırdıklarından bahsetti. Ardından 5 yıllık süre içinde Pazarcı Mahallesine kazandırdıkları diğer hizmetleri anlattı. Belediye başkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Yılmaz, vatandaşları 31 Mart’ta sandıkta birleşmeye, bir dönem daha birlikte devam etmeye davet etti. Başkan Yılmaz, “Biz vatandaşımıza, vatandaşımız da bize güveniyor. Gazipaşa’mızı hep birlikte yönetip, daima ileriye taşımaya devam edeceğiz. Seçim sürecini de en güzel bir şekilde atlatarak, kırmadan, dökmeden tamamlayacağız. Halkımızın tercihi ve destekleriyle hep birlikte bu süreci güzel bir şekilde sonuçlandıracağız. Bizlere destek olan yanımızda olan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: PAZARCI' BAŞKAN YILMAZ' SEVGİ