PATLAYAN TRAFO TEHLİKE SAÇMAYA DEVAM EDİYOR

PATLAYAN TRAFO TEHLİKE SAÇMAYA DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz günlerde patlayan trafonun tamir edilmediğini söyleyen esnaflar, yetkileri göreve çağırdı. Trafonun kıvılcım ve patlamaya benzer sesler çıkardığını söyleyen esnaflar, trafonun yapılmasını istiyor.

Gazipaşa’da geçtiğimiz günlere hava sıcaklığının etkisiyle aşırı yüklenmeye dayanamayan ve patlama meydana gelen trafo tehlike saçmaya devam ediyor. Özellikle esnafların ve dükkanların olduğu civarda bulunan trafonun tehlike saçtığının belirten esnaflar, yetkilileri göreve çağırdı. Gazipaşa’nın İstiklal Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde patlayan trafonun, kıvılcım ve patlamaya benzer sesler çıkardığını söyleyen esnaflar, trafonun yapılmasını istiyor. Çevresinde güvenlik alınmayan hasarlı trafo, yanından geçenlere korku saçıyor.

 

“ÇIKAN KIVILCIM VE SESLER ESNAFLARI KORKUTUYOR”

 

Hasarlı trafodan çıkan kıvılcım ve seslerden vatandaşların ve esnafların korktuğunu söyleyen esnaf F.E.; “Trafo geçtiğimiz günlerde patladı ve sonucunda bir önlem alınmadı. Trafodan aralıklı olarak çıkan kıvılcımlar ve sesler esnafları korkutuyor. Ben de esnafım ve sesleri duyunca yine patlayacak diyerek korktum. Trafonun yanından geçerken korkuyla geçiyoruz.” diyerek yetkililerin konuyla ilgilenmesi için göreve çağırdı. >Geylani TOPALOĞLU