"PAŞAM RESTAURANT ÇORBA" HİZMETE GİRDİ

GAZİPAŞA’DA Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde açılan “Paşam Restaurant Çorba” isimli işletme hizmet vermeye başladı.

Gazipaşa’da yeni bir işyeri daha hizmete girdi. İşletmeciliğini Mehmet ve Özlem Güler çiftinin yaptığı “Paşam Restaurant Çorba” hizmete açıldı. Milli Egemenlik Bulvarı üzeri Otogar karşısında bulunan iş yerinde saç kavurma, köfte, tavuk şiş, et şiş, tavuk kanat ve pirzola gibi ızgara çeşitleri, lahmacun, pide, döner ve çorba çeşitleriyle ilçenin yeni lezzet durağı oldu. 


27 YILLIK TECRÜBE
İşletme sahibi Mehmet Güler, uzun yıllar ülkemizin çeşitli turistik turizm bölgelerinde ve Alanya’da çorba çeşitleri üzerine sektörde 27 yıl çalıştığını belirterek eşi Özlem Güler ile birlikte kendi iş yerini açmaya karar verdiklerini dile getirdi. 


Güler, “Gazipaşa’da eksiklik olduğunu düşündük ve bu açığı kapatmak adına harekete geçtik. İşletmemizde günlük taze olarak kelle paça, mercimek, işkembe çorbası ve diğer çorba çeşitleri ile saç kavurma, köfte, tavuk şiş, et şiş, tavuk kanat ve pirzola, ızgara, lahmacun, pide ve döner çeşitleri ile ilçemize ve bölge halkına hizmet vermeye başladık. Gazipaşa’ya hayırlı olsun.” dedi. >Vildan RENDE 



Meryem Güler
15.02.2024 14:12:48
Tebrik ederim abicim, tecrübe konuşsun biraz :) şimdiden herkese afiyet olsun:)