Tarih: 28.04.2023 16:13

PAŞALARIN RAKİBİ AKSU BELEDİYESPOR

Facebook Twitter Linked-in

Antalya 2. Amatör Küme 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gazipaşa Belediyespor, ligin 10.haftasında kendi seyircisi önünde Aksu Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 15.30’da Gazipaşa Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Seyirci desteğini arkasına alarak maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen Gazipaşa Belediyespor, maç fazlasıyla lider konumda bulunan Aksu Belediyespor’u yenip liderliği yeniden almanın hesaplarını yapacak. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Temsilcimiz Gazipaşa Belediyespor, pazar günü oynanacak maçın hazırlıklarını Gazipaşa Şehir Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Gazipaşa Belediyespor Teknik Direktörü Yücel Tufan gözetiminde çalışmalarına devam eden Paşalar, Aksu Belediyespor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. 

“HER MAÇI FİNAL MAÇI OLARAK GÖRÜYORUZ”

Gazipaşa Belediyespor Teknik Direktörü Yücel Tufan, Gazipaşalı futbolseverleri pazar günü oynanacak maça davet etti. Her zaman seyirci desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Tufan, Aksu Belediyespor karşısında ligdeki 6’ıncı galibiyeti almak istediklerini söyledi. Her maçı final maçı olarak gördüklerini belirten Gazipaşa Belediyespor Teknik Direktörü Yücel Tufan, “Takımımız şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Her maçta olduğu gibi bu maçta da seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —