PAŞALAR SAHNEYE ÇIKIYOR

.

SPOR 13.09.2023 11:17:00 0
PAŞALAR SAHNEYE ÇIKIYOR

YÖNETİM ve hoca değişikliği ile Antalya 1. Amatör Küme maçlarına hazırlanan Gazipaşaspor, 17 Eylül Pazar günü saat 15.30’da kendi seyircisi önünde Antalya 2003 Spor’un konuk edecek. Mavi-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Levent Sayın gözetiminde sürdürüyor.

 

Geçtiğimiz sezon Antalya 2. Amatör Küme 3. Grubu şampiyonlar olarak tamamlayan Gazipaşaspor, 17 Eylül Pazar günü saat 15.30’da oynanacak Antalya 2003 Spor maçıyla yeni sezona merhaba diyecek. Kendi seyircisi önünde ligin ilk maçından mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefleyen mavi-beyazlı ekip, bu yıl da şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek. Yönetim ve hoca değişikliği ile yeni sezona hazırlanan Paşalar, Antalya 2003 Spor maçı hazırlıklarını Gazipaşa Şehir Stadyumu’nda Teknik Direktör Levent Sayın gözetiminde sürdürüyor. 

 

“SEYİRCİ DESTEĞİNİ ARKAMIZA ALARAK OYNAYACAĞIZ”

Geçtiğimiz yılın kadrosunu büyük ölçüde koruyan Gazipaşaspor, yeni gelecek oyuncularla takımı daha iddialı pozisyona getirmeyi amaçlıyor. Amaçlarının Gazipaşaspor’u hak ettiği noktalara çıkarmak olduğunu belirten Teknik Direktör Levent Sayın, “Antalya 1. Amatör Küme müsabakaları 17 Eylül Pazar günü saat 15.30’da oynayacağımız Antalya 2003 Spor maçıyla başlayacak. İlk maçı kendi sahamızda, seyirci desteğini arkamıza alarak oynayacağız. Maçı kazanıp 3 puanı taraftarlarımıza ve Gazipaşa halkına hediye etmek istiyoruz” dedi. 

 

“TÜM TARAFTARLARIMIZI MAÇA DAVET EDİYORUM”

Gazipaşa halkını pazar günü oynanacak müsabakaya davet eden Sayın, “Futbola gönül veren, tutkulu ve coşkulu bir taraftar topluluğuna sahibiz. Pazar günü oynayacağımız maçta bu tutku ve coşkuyu hep birlikte yaşayabilmek için tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum” ifadelerini kullandı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: PAŞALAR SAHNEYE ÇIKIYOR