Paşalar farklı kazandı

GAZİPAŞA Belediyespor, Antalya Demirspor karşısında kendi sahasında 5-1’lik sporla kazandı.

SPOR 28.03.2023 10:37:00 0
Paşalar farklı kazandı

1-0 geriye düşen temsilcimiz, Bilgehan Demiral‘ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-1’lik skorla tamamladı. Maçın ikinci yarısında kalecisinin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Antalya Demirspor’un, yedek kalecisi olmadığı ortaya çıktı ve sahada yer alan oyuncularından biri kaleye geçti. Hemen ardından duran topta topun başına geçen Mahmut Güneş’in attığı golle temsilcimiz skoru 3-1’e çıkardı. Diğer bir duran top da Bilgehan Demiral’ın ortasında gol Volkan Yılmaz’dan geldi. Maçın skorunu belirleyen golü ise Bilgehan Demiral attı. Gazipaşa Belediyespor, seyircisi önünde 5-1 kazandı ve ligin 4. haftasında puanını 10’a yükseltti.

5.HAFTADA RAKİBİMİZ YENİKAPI GENÇLER BİRLİĞİ

Antalya’da 2. Amatör Küme 3. Grupta mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, ligdeki diğer maçını Yenikapı Gençler Birliği ile oynayacak.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Gazipaşa Belediyespor’un yoluna kaybetmeden devam ettiğini dile getiren Gazipaşa Belediyespor Teknik Direktörü Yücel Tufan, Yenikapı Gençler Birliği maçına kazanmak için çıkacaklarını dile getirdi. “Ligde yenilgisiz şekilde yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.


Anahtar Kelimeler: Paşalar farklı kazandı