Tarih: 13.08.2022 14:45

PAMUK KADIKÖY KAYMAKAMI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Gazipaşa’da 2009-2014 yılları arasında görev yapan Kaymakam Muhittin Pamuk, Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle İstanbul’un Kadıköy ilçesine kaymakam olarak görevlendirildi.

PAMUK: ALLAH MAHCUP ETMESİN

Konuya ilişkin kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaymakam Pamuk, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Sayın İçişleri Bakanımızın takdirleriyle; Resmî Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı 2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi’yle İstanbul/ Kadıköy Kaymakamı olarak atandım. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

MUHİTTİN PAMUK KİMDİR?

Muhittin Pamuk,1969 yılında Kahramanmaraş ili Afşin ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Afşin'de tamamladıktan sonra 1987'de girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. 1993 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mersin kaymakam adayı olarak göreve başladı. 1 yıl İngiltere'de staj yaptı. Daha sonra Ankara-Evren, Ardahan-Hanak, Niğde-Ulukışla, Şanlıurfa-Suruç, Antalya- Gazipaşa, Osmaniye- Kadirli, Mersin-Erdemli ilçelerinde görev yaptı. 2017 Haziran ayı itibariyle Akdeniz Kaymakamı olarak göreve başladı. Kaymakam Pamuk evli, eşi öğretmen ve iki çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —