ÖZLEM VE FATİH DÜNYAEVİNE GİRDİ

Gazipaşa’da, İmran-Hamdi Özdemir çiftinin kızları Özlem Özdemir ile Meryem-Erdoğan Uysal çiftinin oğulları Fatih Uysal, görkemli düğünle dünyaevine girdiler.

20.07.2022 02:43:00 0
ÖZLEM VE FATİH DÜNYAEVİNE GİRDİ

Gazipaşa’da Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapan Fatih Uysal ve Gündoğmuş Devlet Hastanesi’nde hemşire olan Özlem Özdemir’le evlendi. Kahyalar Green Garden’da yapılan muhteşem düğüne, Özdemir ve Uysal aileleriyle birlikte akrabalar, yakınlar ve genç çiftin arkadaşları katıldı. Müzik ve alkışlar eşliğinde sahneye gelen Özlem ve Fatih’in ilk dansıyla başlayan düğün, genç çiftin Zeybek oyunu ile devam etti. Ardından Selinus Kültür Sanat’ın sahibi dans hocası Suat Cömert öncülüğünde düğüne özel olarak hazırlanan genç çiftin arkadaşları, genç çiftle birlikte Cakal Cökerten Zeybek oynadı. Davetlilerin de eşlik ettiği eğlence ile devam eden düğün, genç çiftin düğün pastasını kesmesiyle devam etti. Takı töreninin ardından devam eden düğünde eğlence doruğa ulaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kadar devam eden düğünde Özlem ve Fatih’in mutlulukları gözlerinden okundu. Düğün, genç çiftin davetlilerle hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle son buldu.

MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDIN GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Öte yandan Özlem ve Fatih’in düğün törenine, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve parti yönetimi, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir ve parti yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım, öndeki dönem İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Özdemir ve Uysal ailelerinin dost ve akrabalarıyla, genç çiftin arkadaşları ve mesai arkadaşları katıldı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27