Tarih: 11.04.2023 16:18

ÖZGÖRÜ’DEN 'BAHAR' SÖZÜ

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan Antalya milletvekili aday listesi hakkında değerlendirmede bulundu. Aday listesi oluşturulurken halkın iradesine başvurduklarını dile getiren Özgörü, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in temayül yoklamasından çıkan sonuçlara göre aday listesini belirlediği dile getirdi. Antalya’da açıklanan listenin parti içinde memnuniyetle karşılandığına vurgu yapan Özgörü, Milletvekili listemiz liyakatli, geniş temsil kabiliyeti bulunan donanımlı ve tecrübeli insanlardan oluşmaktadır. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda vekil adaylarımıza, yine tüm ilçe teşkilatlarımıza, canla başla çalışacak tüm üyelerimize ve gençlerimize başarılar diliyoruz” dedi. 

“ADAYLARIMIZI HALKIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ”

Seçim takviminin işlediğine de dikkat çeken Başkan Özgörü, seçim çalışma takvimlerinin hazır olduğuna, çok yakın bir zaman içerisinde vekil adaylarını halkla buluşturacaklarını dile getirdi. 

Türkiye’yi, cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerini beklediği dile getiren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü, “Cumhuriyet tarihimizin en önemli kritik seçimlerinden birisi olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri bildiğiniz üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek. İyi Parti Genel merkezi ve Genel başkanımız Sayın Meral Akşener,  halkın iradesine verdiği öneme binaen özellikle büyükşehirlerde üye bazlı temayül yoklaması kararı almış ve bu doğrultuda Antalya il ve belirlenen ilçelerde 02.04.2023 günü Antalya milletvekilleri adaylarını belirlemek üzere üye bazlı temayül yoklaması yapılmıştır. Netice itibariyle Genel Başkanımızın temayül yoklama sonuçlarına riayet edileceği yönündeki kararlılığı neticesinde temayül yoklamaları doğrultusunda Antalya Milletvekili aday listemiz oluşmuştur” dedi. 

“BÜYÜK MEMNUNİYET UYANDIRMIŞTIR”

Listede yer alan genel merkez kontenjanlarını değerlendiren Özgörü, “Antalya milletvekili aday listemizin 1 ve 5. Sıraları kontenjan adayı olarak Genel Merkez tarafından belirlenmiş diğer tüm sıralamalarda ise temayül yoklama sıralaması esas alınmıştır. Genel merkezimizin ve genel başkanımızın, öngördükleri şekilde temayül yoklamasına uyması parti teşkilatlarında ve üyelerimizde büyük memnuniyet uyandırmıştır” ifadelerini kullandı. 

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Listede yer alan tüm adaylara başarı dileyen İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Özgörü, açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Antalya 1. Sıra milletvekili adayımız tüm Türkiye’nin bildiği liyakatli ve partimizin omurgası içerisinde bulunan halen Partimiz Genel Başkan Sekreteri bulunan Avukat Uğur Poyraz’dır. Temayül yoklamasında 1. Sırada bulunan iş insanı Aykut Kaya Listemiz 2. Sırasında, siyasi geçmişi ve tecrübesi bulunan, Gazipaşa halkının çok yakından tanıdığı Ali Adnan Kaya listemizin 3. Sırasında ve yine iş insanı Ayşen Kurt ise listemizin 4. sırasında yer bulmuştur. 5. sırada ise Genel Merkez kontenjanından iş insanı Serkan Tetik, 6. sıradaki vekil adayımız ise, yine yıllarını siyasette geçirmiş tecrübeli Harita Mühendisimiz İlhami Okudan’dır, 7. sıra adayımız, eski il başkanımız iş insanı Mehmet Başaran, 8. sıra adayımız ise Antalya Eski Milletvekili Dr.Nesrin Ünal’dır. Gazipaşalı Hemşehrimiz Levent Özdemir ise 16. Sıradan listeye girmiştir.  Milletvekili listemiz liyakatli, geniş temsil kabiliyeti bulunan donanımlı ve tecrübeli insanlardan oluşmaktadır.  Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda vekil adaylarımıza, yine tüm ilçe teşkilatlarımıza, canla başla çalışacak tüm üyelerimize ve gençlerimize başarılar diliyoruz” dedi. 

İLÇEMİZE VE ÜLKEMİZE YENİDEN BAHARI YAŞATACAĞIZ

14 Mayıs’ta, Gazipaşa ve Türkiye’ye yeniden baharı yaşatacaklarını ifade eden İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü, “Seçim çalışma takvimlerimiz hazır olup çok yakın bir zaman içerisinde vekil adaylarımızı halkımız ile buluşturacağız. Halkımıza söz veriyoruz ki; 14 Mayıs’ta ilçemize ve ülkemize yeniden baharı yaşatacağız. İYİ Parti ailesi olarak 14 Mayıs akşamında demokrasi şölenini inşallah tüm halkımız ile birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —