ÖZGÖRÜ, ÖĞRETMENEVİ'NE GERİ DÖNDÜ

GAZİPAŞA Öğretmenevi Müdürlüğü yapan Ahmet Özgörü’nün yerine Şenol Gögülüer’in atanmasından 9 ay sonra Ahmet Özgörü, tekrardan Gazipaşa Öğretmenevi Müdürü olarak göreve başladı.

GÜNDEM 16.12.2023 09:48:00 0
ÖZGÖRÜ, ÖĞRETMENEVİ

Mart 2023’te Gazipaşa Öğretmenevi Müdürü Ahmet Özgörü’nün yerine Muzkent Ortaokul Müdürü Şenol Görgülüer ve Müdür Yardımcıları Funda Arslan ile Serpil Koç’un yerine ise Bilal Yiğit ve Bahattin Şahiner’in ataması yapılarak görev değişimine gidilmişti. Gazipaşa Öğretmenevi Müdürlüğünden ayrılan Ahmet Özgörü, yaşanan görev değişimiyle ilgili mahkemeye başvurmuştu. Özgörü, mahkeme kararıyla yeniden Gazipaşa Öğretmenevi Müdürü olarak göreve getirildi. 


ÖZGÖRÜ: ADALET YERİNİ BULDU
Gazipaşa Öğretmenevi Müdürlüğü görevine tekrardan başlayan Ahmet Özgörü, “Rabbim, yıllardır ilmek ilmek emek verdiğim gece gündüz demeden mesai harcadığım lobi, resepsiyon, restoran bölümlerinde modern bir görünüm kazandırma çalışmaları, kafe teras fayanslarının yenilenmesi, odaların parke döşenmesi, klimaların yenilenmesi ve daha sayamadığım birçok yeniliğe imza attığım Gazipaşa Öğretmenevi Müdürlüğü görevine yeniden başlamayı nasip etti. Bu süreçte yanımda olan, arayıp soran, ziyaretime gelen, mesaj atan herkese teşekkür ederim. Adalet yerini buldu” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ÖZGÖRÜ ÖĞRETMENEVİ' DÖNDÜ