ÖZGENÇ’TEN DAVET VAR

.

SİYASET 17.01.2024 09:26:00 0
ÖZGENÇ’TEN DAVET VAR

CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Cemburak Özgenç, bugün saat 13.30’da düzenlenecek tanıtım toplantısında destekçileriyle bir araya gelecek. Özgenç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde yapılacak toplantıya tüm Gazipaşalıları davet etti. 


31 MART 2024’TE yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Cemburak Özgenç, bugün düzenlenecek tanıtım toplantısında destekçileriyle buluşacak. Toplantı, saat 13.30’da Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde (Yeni Kültür Merkezi) yapılacak. Gazipaşa’da 2004-2014 yılları arasında 2 dönem Gazipaşa Belediye Başkanlığı görevi yapan ve mevcut CHP’li belediye başkanı aday adayları arasında favori isimlerden biri olarak gösterilen Özgenç, “Ben bu ilçeye daha çok şey verebileceğimi düşünüyorum. Benim daha çok hayallerim var” diyerek, hedeflerini özetlemişti. 
 

“TÜM HALKIMIZI TANITIM TOPLANTISINA BEKLİYORUM”
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Özgenç, Gazipaşa’ya katkı sağlayacak vizyonun kendisinde olduğuna vurgu yapıyor. Sorunlara karşı çözüm odaklı fikirleriyle ön plana çıkan Özgenç, bugün düzenlenecek toplantıya ilişkin şu ifadeleri kullandı: “CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisimiz (PM) tarafından alınan önseçimimiz 21 Ocak Pazar günü yapılacak. Önseçim öncesi, partililerimiz ve Gazipaşa halkımızla fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir tanıtım toplantısı düzenliyoruz. 17 Ocak Çarşamba günü (Bugün) tüm halkımızı saat 13.30’da Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’ne bekliyorum” dedi.


HEDEFLERİNİ VE HAYALLERİNİ AÇIKLAYACAK
Özgenç, saat 13.30’da yapılacak toplantıda yeni dönemde yapmak istediği projeler hakkında partililere ve vatandaşlara bilgi verecek. Hedeflerini ve hayallerini toplantıda bir kez daha dile getirmesi beklenen Özgenç, Gazipaşa’yı birlikte yönetmek için CHP’li üyelerin desteğini isteyecek. 


Öte yandan CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Cemburak Özgenç’in tanıtım toplantısına yoğun bir katılımın olması bekleniyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ÖZGENÇ’ DAVET