Tarih: 10.01.2024 08:45

ÖZGENÇ’TEN BAĞIMSIZ ADAY AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

CHP’den Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı olan Cemburak Özgenç, başka partiden ya da bağımsız aday çıkacağına yönelik söylentilere tepki gösterdi. Özgenç, “Ben alınacak her türlü karara saygılı olacağımı defalarca açıkladım. PM ve MYK en nihai kararı verecek. Siyasi olarak tek bir gücüm var; o da CHP’nin Gazipaşa’daki yaklaşık 2 bin sade üyesinin iradesidir” dedi.


31 MART Yerel Seçimlerine yönelik Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme çalışmaları devam ederken, bugüne kadar 351 seçim çevresindeki adayını açıklayan CHP’nin, Gazipaşa’yla ilgili nasıl bir karar alacağı henüz netlik kazanmadı. Aday adayının kim olacağı gizemini korurken bir takım söylentiler de ortaya atıldı. Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Cemburak Özgenç’in başka partiden ya da bağımsız aday çıkacağına yönelik söylentilere ise Özgenç, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 


“SİYASİ OLARAK TEK BİR GÜCÜM CHP’NİN 2 BİN SADE ÜYESİNİN İRADESİDİR”
Özgenç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli arkadaşlar, bilindiği gibi ben Cumhuriyet Halk Partisinden Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayıyım. Parti Meclisimiz (PM) ve Merkez Yürütme Kurulumuz (MYK) en nihai kararı vererek, CHP Gazipaşa Belediye başkan adayımızı belirleyecektir. Bu değerlendirme süreci açıkça ortadayken, şahsımın; gerek bağımsız gerekse de başka bir partiden aday olacağı konusunda ki paylaşımları üzülerek izlemekteyim. Ben alınacak her türlü karara saygılı olacağımı defalarca açıkladım. Bu süreçte siyasi olarak tek bir gücüm vardır, o güç; CHP’nin Gazipaşa’da ki yaklaşık 2 bin sade üyesinin iradesidir.” >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —