ÖZGEN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen, tekrardan MHP’den Gazipaşa belediye meclis üyeliği aday adayı olduğunu açıkladı.

SİYASET 8.12.2023 11:08:00 0
ÖZGEN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Gazipaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) sevilen isimlerinden biri olan Murat Özgen, meclis üyesi olduğu MHP Gazipaşa belediye meclis üyeliğine tekrardan aday adayı olduğunu açıkladı. Başvuru dosyasını MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi'ye teslim eden Özgen, meclis üyeliği boyunca Gazipaşa halkının huzuru ve sağlığı için çalıştığını söyleyerek dostlarından, akrabalarından ve Gazipaşa halkından destek istedi.

 

“GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM”

Murat Özgen; “Yapılacak olan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde meclis üyesi olduğum Gazipaşa Belediye meclis üyeliği için tekrardan Milliyetçi Hareket Partisi’nden başvurumu yaptım. Meclis üyeliği görevim boyunca yaptığım gibi bundan sonra da Gazipaşa halkımız için yapılması gerekenleri yapmaya çalışarak görevimi layıkıyla yerine getireceğim inşallah. Beni bu yolda destekleyenlere teşekkür ederek tekrardan desteklerini bekliyorum” dedi. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: ÖZGEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI