ÖZEL’E NET MESAJ

CHP lideri Özgür Özel’i Manavgat’ta karşılayan Gazipaşalı seçmenler Özel’e şu mesajı verdiler: “Üyenin sesine, örgütün gücüne ses ver.”

SİYASET 4.12.2023 11:31:00 0
ÖZEL’E NET MESAJ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya ziyareti kapsamında Antalya’nın dört bir yanından kendisini karşılamaya gelen partililerle bir araya geldi. Antalya’daki ilk temasını CHP Antalya İl Başkanlığı’nda gerçekleştiren Özel, CHP İl Başkanlığı önünde vatandaşlarla buluştu. Özel ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Ziyarete, CHP genel başkan yardımcıları CHP milletvekilleri ve CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ile birlikte çok sayıda partili de eşlik etti. Buradaki ziyaretin ardından Manavgat’a gelen Özel, Antalya’nın doğu ilçelerinden gelen partililerle Manavgat’ta buluştu. 
 

“TÜRKİYE’Yİ GÜÇLÜ BİR ÜLKE HALİNE GETİRECEĞİZ”
Antalya’da partililere seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin dar gelirli vatandaşların, memurun, emeklini, esnafın, emekçinin her zaman yanında olduğunu belirterek, “Karıncanın kardeşi vardır, o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Size söz veriyorum bu ülkeyi, sizin hayallerini kuracağınız demokratik güçlü bir ülke haline getireceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni AB’nin tam üyesi haline getirip gencimizin elindeki pasaportuyla istediğinde gittiği, istediği yerde okuduğu ama istediğinde de gelip müreffeh bir şekilde yaşadığı bir hale getireceğiz” dedi. 


“TURİZM KENTLERİNİ CHP’Lİ BELEDİYELER YÖNETİYOR”
Özel ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Burada, Türkiye’nin en güzel turizm kentlerini CHP’li belediyelerin yönettiğini söyleyen Özel, “Çünkü oraları iyi yönettiğimiz için teveccüh bize. Sizin Antalya’yı ne hale getirdiğinizi millet bildi. Ve aldı belediyeyi yine Cumhuriyet Halk Partisi’ne verdi. Buradaki büyük kandırmacayı Antalya’dan bütün Türkiye’ye duyurmuş olayım. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Atatürk’ümüzün de ifade ettiği gibi Şüphesiz dünyanın en güzel kenti Antalya’da bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 
Özel, Antalya’daki temaslarının ardından Manavgat’a geçti. 


GAZİPAŞALILAR MANAVGAT’A AKIN ETTİ
CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı tarafından Genel Başkan Özgür Özel’i Manavgat’ta karşılamak üzere Gazipaşa’dan otobüs kaldırıldı. Otobüslerle ve özel araçlarıyla Manavgat’a akın eden Gazipaşalı partililer, Manavgat’ta CHP lideri Özgür Özel’le bir araya geldi. Önceden hazırlanan pankart ve afişlere yazılan yazılarla Özgür Özel’e duygularını ifade eden Gazipaşalı seçmenler, CHP liderine önseçim mesajı da verdiler. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik aday belirme stratejisinde ve parti içinde alınacak kararlarda CHP’li üyelere fikir sorulması gerektiğine inanan partililer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e şu mesajı verdiler: “Üyenin sesine, örgütün gücüne ses ver Sayın Genel Başkanım.” 


“HEP BİRLİKTE İKTİDARI DEĞİŞTİRMEYE DAVET EDİYORUZ”
Manavgat’ta partililere seslenen Özel, “Bunu söylemekten hiç bıkmayacağız, sürekli anlatacağız. Herkesi partimize çağıracağız. Kapılarını ardına kadar açıyoruz. Başı sıkışan, dara düşen gelsin. Çünkü burası hepimizin evidir. Tapusu ne bendedir ne kimsededir. Tapu bir kişiye aittir; Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Türkiye’nin dört bir yanında gidişattan memnun olmayan, yoksullaşmadan bıkan, artan fiyatlardan, kiralardan şikâyet eden, geçinemeyen, zorlanan kim varsa onları Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek olmaya, hep birlikte iktidarı değiştirmeye davet ediyoruz” dedi. 


“MANAVGAT’IN KANINI EMMEYE NİYETLENMİŞLER”
Konuşmasında Büyük Manavgat yangını sonrasında yaşananlara değinen Özel, “Vampirler gözü dikmişler, Manavgat’ın kanını emmeye niyetlenmişler. Ey Recep Tayyip Erdoğan, bak Manavgat’tan sana bir şey anlatacağız. Bunu biliyorsan ve susuyorsan suç ortağısın. Bilmiyorsan, hemen durdurmazsan o zaman benim de, Manavgat’ın da, Antalya’nın da iki eli yakanda olacak. Bunu böyle bil.  Manavgat Belediyesi, yangınlarda, emin olun devletin ayıbını örttü. 100’den fazla parça parça yer var. Buraları şimdi satıyorlar. Satarken Milli Emlak’tan satsa yüzde 40’ı sizin, Manavgat’a hizmet olarak gelecek paranın yüzde 40’ı. Ama bunu TOKİ’ye devretmişler, yüzde 100’ünü Ankara’ya alıyorlar. Neden? Şükrü Başkan o parayla Manavgat’a hizmet etmesin diye. Paranızı çalıyorlar. Seçimde bunun hesabını sorun AK Parti’den” diye konuştu. 


“ATATÜRK’ÜN PARTİSİNİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDE İKTİDAR YAPMAYA YÜRÜYORUZ”
Partililere iktidar sözü veren CHP lideri Özel, “Bu yükselen umudu büyütün, yükselen heyecanı büyütün. Herkesi oy kullanmaya, bu sefer iktidara daha önce oy verse de bir sarı kart göstermeye, iktidara geçmişte oy verenlerin de dikkatini çekmeye ve sorunların çözülmesi için sandıkta birleşmeye çağırın. Biz bu ülkeyi seviyoruz, bu bayrağı seviyoruz. Hep birlikte Atatürk’ün partisini Türkiye Cumhuriyeti’nde iktidar yapmaya yürüyoruz” şeklinde konuştu.


28. DÖNEM 1. ÇALIŞMA VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI MANAVGAT’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Öte yandan CHP’nin, Antalya’da iki gün süren; TBMM Grubu 28. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı Manavgat’ta gerçekleştirildi. Toplantının ilk gününde CHP’nin kurultay süreci sonrası gündemi, TBMM gündemi ve Yargıtay’ın TİP Hatay Milletvekili Can Atalay kararı sonrası “siyasal yargı krizi” ele alınacak. Toplantının ikinci gününde ise 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik yapılacak çalışmalar ve stratejiler konuşuldu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27