ÖZEL FİDAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

GAZİPAŞA’DA Özel Fidan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Pazarcı Mahallesi’nde görkemli bir törenle açıldı.

GÜNDEM 13.01.2024 20:35:00 0
ÖZEL FİDAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Gazipaşa’nın sağlık hizmetlerine katkı sağlamak amacıyla, son teknoloji ekipmanları ve uzman hekimleriyle hizmet verecek olan Özel Fidan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, dün Ulusal Egemenlik Bulvarı’nda görkemli bir törenle kapılarını açtı. Açılış törenine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, İYİ Parti Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yüksel, İlçe Müftüsü Fahri Başar ve çok sayıda davetli katıldı. 


AÇILIŞ KURDELASINI BİRLİKTE KESTİLER 
Müftü Başar tarafından okunan duaların ardından polikliniğin açılışı gerçekleşti. Açılış kurdelesini ise diş sağlığı merkezinin sahibi Diş Hekimi Mehmet Fidan, Belediye Başkanı Yılmaz, belediye başkan adayları Aksoy ve Yılmaz ile müftü Başar ile birlikte kesti. 


“YENİLİKÇİ TEDAVİ YÖNTEMLERİYLE GAZİPAŞA’YA HİZMET VERECEĞİZ”
Hastalarına özel ve yenilikçi tedavi yöntemleri sunmayı hedeflediğini belirten Özel Fidan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Diş Hekimi Mehmet Fidan, “Öncelikle diş sağlığını koruma ve güçlendirme vizyonuyla yola çıktık. Polikliniğimiz, bölgeye modern ve kaliteli diş sağlığı hizmeti sunarak, hastalarının ihtiyaçlarına çözüm odaklı yaklaşmayı amaçlıyor. Daha önce İstanbul’da hizmet veriyordum. Artık ilçemizde hizmet vereceğim. Halkımıza hayırlı olsun” İfadelerini kullandı. >Vildan RENDE
 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27