Tarih: 01.04.2023 17:26

ÖZDEMİR’E YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Özdemir, aday adayı tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada “Milletvekili olarak değil, milletin vekili olarak Ankara’ya gitmek istiyorum.” dedi.

14 MAYIS’TA yapılacak seçimlerde 28’inci dönem milletvekilliği için İYİ Parti’den Antalya milletvekili aday adayı olan Levent Özdemir, dün saat 15.00’te ilçe teşkilatında partililer ve Gazipaşalı hemşehrileriyle aday adayı tanıtım toplantısında bir araya geldi. Antalya'dan parti merkezine başvuran 76 aday adayı içinde olan Gazipaşalı iş insanı Levent Özdemir’i coşkulu bir kalabalık karşıladı. 

“KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Aday adayı tanıtım toplantısının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü yaptı. Özgörü, “Önümüzde 14 Mayıs’ta yol ayrımında olduğumuz bir seçime gideceğiz. İnşallah bu seçimden alnımızın akıyla ‘Altılı Masa’ olarak el birliğiyle zafere ulaşacağımıza inanıyorum. Bu nedenle aday adaylarımıza da çok teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden pırıl pırıl, üstün yetenekli insanlar. İnşallah bizlere liyakatle temsil edecek listeyi çıkarırız. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ZAFERE GİDECEĞİZ”

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı Levent Özdemir, “Öncelikle sizlere, sizlerin yönetimine, Gazipaşalı hemşehrilerime ve bu güzel karşılamaya çok teşekkür ediyorum. Şunu söylemek isterim ki; batısıyla, doğusuyla, merkeziyle, Türkiye’yle çok güzel bir enerji. Güneş gerçekten çok sağlam doğuyor. Bu güneşin enerjisi Türkiye’mizin enerjisi olacağına inanıyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum, çünkü bu enerjiyi görüyorum. Bu bizim Cumhuriyetimizin 100.yılında tarih tekerrür ediyor ve tekrar millet el ele. Öz ülkesini öz devletimizi biz tekrar güvenli ve kendi arzu ve isteklerimize hizmet edecek şekilde tekrar oluşumunu sağlıyoruz bunu hissediyorum” diye konuştu.

“MİLLETVEKİLİ OLARAK DEĞİL, MİLLETİN VEKİLİ OLARAK”

Ardından partililere kendinden bahseden Gazipaşalı iş insanı Özdemir, açıklamasına şöyle devam etti: “1995 Uluslararası Hukuk Fakültesini Moskova Devlet Üniversitesi’ni bitirdim. Memleketimin ve özellikle Türkiye’nin en büyük sorunlarından olan tarım, ne yazık ki her bir şekilde her bir parti tarafından çözülmek istenmiş, halkımızın çiftçimizin tamamıyla duygularını bu konuda her zaman istismar etmiş bir durum söz konusu. Sizlere sözüm olsun ki Gazipaşa’m, çiftçi Osman amcamın gecesini gündüzünü vererek yetiştirmiş olduğu en kaliteli ürünlerin, bunları yaparken yaptığı şekilde çiftçimiz gidip yabancı sermayeli bankalara tapularımızı bıraktığımız bir Türkiye’de evlatlarımızın çiftçilikten soğuduğu bir ortamda ve çiftçi Osman amcamın bir torununa Ramazan gibi bayramlarımızda hediye alamadığı bir ortamda sizlere sözüm olsun ki bunların hepsinin sorunları konuşmak için değil, çözüm getirmek için bu yola çıktım. Milletvekili olarak değil sayın genel başkanım Meral Akşener, hanımefendi ve ilçe başkanlarımın da desteğiyle Rabbim nasip ederse milletvekili olarak değil, milletin vekili olarak Ankara’ya gitmek istiyorum.”

“İLETİŞİM KOPUKLUĞU OLMAYACAK”

Ankara’ya giden milletvekillerinin vekil olduktan sonra halk ile iletişiminin koptuğu belirten Özdemir “Proje olarak da bugüne kadar gördüğüm tek bir şey var; Ne yazık ki seçim sonrasında Ankara’ya gittikten sonra mevcut yapıda halkımızla olan ilişkilerimizde bir iletişim probleminin olduğunu görüyorum. Biz bu problemleri ortadan kaldırmak için halkımızla sorunlarımızı, ilçe başkanlarımızın ve il başkanlarımızın da bunu iç hatlarıyla vatandaşımızın ve çiftçimizin sorunlarını bir noktada birleştirerek Ankara’daki sorunları milletin vekili olarak, milletle beraber halkımızla, vatandaşımızla beraber çözmek istiyorum. Sizlerden ricam şudur ki, benim için bu bir ön tanıtım olmuş olur. En büyük istek arzum sorularınızı duymak sorularınıza cevap vermek beni daha çok mutlu edecek ve sizlerin beni daha iyi tanımanıza vesile olacaktır” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —