ÖZDEMİR BUGÜN GAZİPAŞA’DA OLACAK

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı Levent Özdemir, bugün saat 15.00’te ilçe teşkilatında partililer ve Gazipaşalı hemşehrileriyle bir araya gelecek.

SİYASET 30.03.2023 12:34:00 0
ÖZDEMİR BUGÜN GAZİPAŞA’DA OLACAK

İYİ Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde 28'inci dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvuru süresi tamamlandı. İYİ Parti'den milletvekili adayı seçilmek için başvuran sayısı, ülke genelinde 3 bin 379 olarak açıklandı. Antalya'dan parti merkezine 76 aday adayı başvurusu gerçekleşti. Başvuranlar arasında 22 kadın aday adayı yer aldı. Milletvekilliği için çiftçi, ev hanımı, öğrenci, avukat, iş insanı, kamu çalışanı, öğretmen, akademisyen, kimyager, doktor, eczacı, emekli, mühendis, mimar, esnaf gibi farklı meslekler başvuru yaptı. 

HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞACAK 

İYİ Parti'de milletvekilliği adaylığı için başvuranlar arasında Gazipaşalı iş insanı Levent Özdemir de yer aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi de olan Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız verdi. Özdemir, yarın saat 15.00’te İlçe teşkilatında partililer ve Gazipaşalı hemşehrileriyle bir araya gelecek. 

LEVENT ÖZDEMİR KİMDİR?

1978 yılında Alanya’da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Antalya - Kumluca’da yapan Levent Özdemir, 1995-2001 tarihleri arasında Moskova Devlet Üniversitesi Uluslararası Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Öğrenimimi tamamladıktan sonra Bakü'de ikamet etmeye devam edip ticarete atıldı. SOCAR şirketi ile kimyevi ürünler konusunda ticari ilişkiler içerisinde bulunan Azerbaycan Chemıcal Company - Azchemco şirketinin % 15 ortağı. Şirket olarak özellikle tarımsal kimyasallar ve enerji, gaz, ham petrol konularında iştiraklerde bulunan Özdemir, bu oluşumun Türkiye’deki girişimi olan Azcemco LTD ŞTİ.’nin kurucusu ve sahibi olarak Türkiye’de girişimlerine devam ediyor. Rusça ve İngilizce biliyor. Evli ve 3 çocuk babası.

 


Anahtar Kelimeler: ÖZDEMİR BUGÜN GAZİPAŞA’ OLACAK