ÖZÇELİK’TEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilcisi Dt. Murat Özçelik, hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak getirilme kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’a gitti.

GÜNDEM 16.12.2022 11:27:00 0
ÖZÇELİK’TEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

Altılı masanın liderleri ve binlerce partili, Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki hapis cezası ve siyasi yasak getirilme kararının ardından Saraçhane Meydanı'nda bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Gazipaşa’da ve Alanya’da önde gelen isimlerinden biri olan Diş Hekimi Murat Özçelik, İBB Başkanı İmamoğlu’na destek olmak için Saraçhane’de düzenlenen mitinge katıldı. 

“MUHTEŞEM BİR HEYECAN, MUHTEŞEM BİR İNANMIŞLIK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine, İmamoğlu’na sahip çıkmak için İstanbul’a gittiğini belirten Özçelik, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine, Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmak için, sarayın darbesine karşı çıkmak için, hak-hukuk-adalet için, geleceğimiz için Saraçhane’deki mitinge katıldık. Burada, Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu karşıladık. “Korkmuyoruz, inanın, kazanacağız” diyor. Muhteşem bir heyecan, muhteşem bir inanmışlık, muhteşem bir miting oldu. Herkes Saraçhane’deydi. Millet ittifakının belediye başkanları, milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları vardı. Sarayın aldığı egemenliği tekrar Türk milletine vermek için herkes söz verdi. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler: ÖZÇELİK’ İMAMOĞLU’ DESTEK