ÖZÇELİK SİTEM ETTİ!

.

GÜNDEM 28.02.2024 09:26:00 0
ÖZÇELİK SİTEM ETTİ!

GAZİPAŞA ve Alanya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin önde gelen isimlerinden olan Diş Hekimi Murat Özçelik, sağlık sistemindeki aksaklıklar, devlet hastanelerine ulaşımda yaşanan sıkıntılar ve hastane içi ve çevrelerindeki otopark sorunlarına tepki gösterdi. 


Özellikle Gazipaşalı vatandaşların da sıklıkla kullandığı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevresinde yaşan aksaklıklara değinen Diş Hekimi Murat Özçelik, “Allah kimseyi hastaneye ve hastane yoluna düşürmesin. Herkes biliyor ki; kamuda artık sağlık sistemi çökmüş durumda. Sağlık çalışanları mutsuz, ya istifa edip özele geçiyor ya da yurt dışına gidiyor. Hastalar randevu alamıyor, ameliyatlar; aciller durumlar dışında malzeme yetersizliğinden yapılamıyor. Sosyal devlette sağlık ücretsiz olması gerekirken, SGK çeşitli işlemlerde yüksek tutarda fark ücreti alıyor.


“YETKİLİ KURUMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUM”
Bütün bunlar vatandaşlarımız bezdirirken birde hastaneye ulaşmak için yol, trafik ve otopark sorunu yaşıyor. Ayrıca yollar inşaatlardan ve sahipsizlikten toz, toprak ve çukurlardan geçilmiyor. ALKÜ Hastanesi karşısında Onkoloji Hastanesi için ayrılan yer, geçici otopark olarak kullanılmasına rağmen ne hastane içinde, ne çevresindeki yollarda ne de başka yerde araç koyacak yer kalmamış durumda. Bu konuda ne bir düzen var, ne bir denetleyen var, ne bir sorun çözen var. Gerçekten hep söyledim Alanya sahipsiz, vatandaşlarımız sahipsiz, kendi kaderlerine terk edilmiş durumda. Önlem almaları için yetkili kurumları göreve davet ediyorum. Hiç merak etmeyin zaten çok az kaldı, önce bu bozuk düzeni değiştireceğiz, sonra da vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek çözeceğiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27