ÖZALP’TEN İYİ’LERE ZİYARET

İYİ Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Özalp, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü’yü ziyaret etti.

SİYASET 2.02.2024 10:06:00 0
ÖZALP’TEN İYİ’LERE ZİYARET

31 MART yerel seçimleri için İYİ Parti’den Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Yüksel, ilçede seçim faaliyetlerine devam ederken, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü de kendisini yalnız bırakmıyor. Seçim çalışmalarını sahaya yayan ikiliye sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. İYİ Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Özalp; Yüksel ve Görgülü’yü ziyaret ederek etti. Sohbet havasında geçen ziyarette, Özalp’e çalışmalar hakkında bilgi aktarıldı. Özalp ise Yüksel’e seçim çalışmalarında başarı diledi.
 

“DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel; “Ankara İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nesrin Özalp bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederiz. Bize olan desteğini vurgulayarak çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduğumuz Sayın Özalp, partimiz adına en iyisini yapmak için kendileri tarafından da faaliyetlerin devam ettiğini söyledi. Bize olan desteği ve inancı için tekrardan Ankara İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nesrin Özalp’e teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dileriz” dedi.


BAŞARI DİLEDİ
Ziyaretin sonunda Ankara İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Özalp, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ilçede yürüttükleri çalışmalarda kolaylık diledi. Özalp, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İYİ Partili adaylara başarı diledi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ÖZALP’ ZİYARET