ÖZALP’TAN ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Koru Mahalle Muhtarı Volkan Özalp, Gazipaşa Belediyesi tarafından mahallesinde yapılan asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

GÜNDEM 7.11.2022 12:52:00 0
ÖZALP’TAN ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Gazipaşa Belediyesi, Koru Mahallesi’nde '2022 Yılı Asfalt Programına' aldığı cadde ve sokakların asfalt çalışmasını tamamladı. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar, mahalle halkı başta olmak üzere Mahalle Muhtarı Volkan Özalp’ı memnun etti. Konuyla ilgili haber merkezimizi arayan Özalp, asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. Özalp, “Genel olarak asfalt programındaki cadde ve sokaklarımızın yollarındaki asfalt çalışması tamamlanmış olup, 2022 asfalt çalışmasını kazasız belasız bitirdik. Yapılan çalışmalarda emeği geçen ve mahallemizin her sıkıntısına çözüm arayan başta Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a ve Başkan Yardımcımız Serkan Özkurt ile çalışmalarda emek harcayan belediye personellerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Mahallesinde bazı noktalarda çalışma yapılamadığını da dile getiren Muhtar Özalp, “Asfalt çalışması yapılamayan ve bozuk olan yollarımızı, yeni asfalt programına dahil ettirip, mahallemizin tüm yollarını asfaltla buluşturacağız” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: ÖZALP’ ASFALT TEŞEKKÜRÜ