“OYUMUZ YÜZDE 50 ORANINDA ARTTI”

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi “Tamamen bittiler, artık silindiler dedikleri 2018 dönemde bile 2950 oy alan partimiz, bugün itibarıyla 4574 oy olarak, oyunu % 50 oranında arttırmıştır.

SİYASET 16.05.2023 15:43:00 0
“OYUMUZ YÜZDE 50 ORANINDA ARTTI”

Gazipaşa’mıza bizlere güvendikleri için bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANI ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçim sonuçlarının belli olmasının ardından MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, kesin olmayan sonuçları değerlendirdi. Başkan Terzi, “14 Mayıs tarihi itibariyle gayri resmi sonuçlara göre tamamlamış olduğumuz seçim surecinin bütün milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; mecliste bizleri temsil yetkisini omuzlarına yüklenen bütün vekillerimizi tebrik ediyorum” dedi.

“MHP DİYE BİR PARTİ KALMADI DİYORLARDI”

MHP kalmadı diyenlere güzel bir cevap verdiklerini dile getiren Terzi, “Gazipaşa özelinde MHP olarak bizleri yalnız bırakmayan bütün hemşehrilerime ayriyeten teşekkür ediyor, partim ve camiamız adına şükranlarımı sunuyorum. 2018 yılında başlayan ayrışma süreciyle MHP'nin artık silindiğini iddia ederek toplum içerisinde algı operasyonları yapanların, bugün itibariyle Gazipaşa’mız özelinde bulundukları konum ve halkımızın onlara gösterdiği teveccühü görünce, hakkımızı teslim etmelerinden ötürü duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. "Artık silindiler, Gazipaşa'da MHP diye bir parti kalmadı!" diyerek; 50 yıllık mazisi olan bir davanın Gazipaşa’da olma sebebini kendilerinde görenlerin halini görünce, Gazipaşa’mıza bir daha teşekkür ediyor, onlar karşısında bizlere güvendikleri için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

“BUGÜN İTİBARIYLA 4574 OY ALDIK”

Tamamen bitti dedikleri 2018 dönemde bile partilerinin 2950 oy aldığını kaydeden MHP ilçe Başkanı Numan Terzi, “Partimiz, bugün itibarıyla 4574 oy olarak oylarını yüzde 50 oranında arttırmıştır. İlçemiz özelinde oylarını arttıran iki partiden birisi olan MHP elbette almış olduğu bu oy sonuçlarından alması gereken dersi almış ve sorumluluklarının farkındadır. Elbette çok daha fazlasını hedeflediğimiz bu sonuçlar, bizim için bir başarı olmasa da ileriye dönük yapacağımız çalışmalarda eksiklerimizi görmemiz açısından bizlere ışık olacaktır. Halkımızın tercihlerine saygımız sonsuz olmakla birlikte, MHP İlçe teşkilatı olarak daha fazla teveccühü kazanmak için çok daha fazla çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bu vesile ile tekrardan 14 Mayıs seçimlerinin vatanımıza, milletimize Devletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor saygılarımı sunuyorum” İfadelerine yer verdi.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27