OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

.

Alanya-Gazipaşa D-400 Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan tarım işçisi kadına otomobil çarptı. Olay yerinde feci şekilde hayatını kaybeden kadının, 6 Şubat 2023’te meydana gelen depreme Hatay’da yakalandığı ve ailesi ile birlikte Demirtaş Mahallesi’ne yerleştiği ortaya çıktı. 

 

Kaza, saat 15.00 sıralarında Demirtaş Mahallesi Seki Mevkii D-400 Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya’dan Gazipaşa istikametine seyir halinde olan S.B. idaresindeki 07 ALS 202 plakalı otomobil, tarım işçisi olarak çalıştığı öğrenilen ve evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Mine Elmacıoğlu’na (55) çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve asfalt zemine düşen talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Elmacıoğu’na çarpan otomobil ise metrelerce sonra durabildi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontolde 55 yaşındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Mine Elmacıoğlu’nun cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından cenaze aracına alınarak morga götürüldü. 

 

Öte yandan, korkunç kazada feci şekilde hayatını kaybeden kadının, 6 Şubat 2023’te meydana gelen depreme Hatay’da yakalandığı ve ailesi ile birlikte Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’ne yerleştiği öğrenildi.

 

Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.