OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI KEDİ,SAHİBİNİN KUCAĞINDA CAN VERDİ

GAZİPAŞA’DA otomobilin çarpıp kaçtığı kedi, sahibinin kucağında can verdi. Kedinin sahibi ise yaşanan olaya isyan etti.

ASAYİŞ 6.01.2024 13:07:00 0
OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI KEDİ,SAHİBİNİN KUCAĞINDA CAN VERDİ

Olay, dün saat 11.40 sıralarında İstiklal Mahallesi Cemal Gürsel Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sürücü ismi öğrenilemeyen 07 UY 538 plakalı olduğu iddia edilen otomobil, olayın olduğu bölgede iş yeri olan Kaan D.E. isimli vatandaşın kedisine çarpıp, arkasına bile bakmadan kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yolda sürüklenen kedi ağır yaralandı. Kaza anını gören kedinin sahibi Kaan D.E., ağır yaralı halde kucağına alıp veterinere götürmek istediği kedisinin, kucağında hayatını kaybettiğini fark etti. Kaan D.E., yaşanan olaya tepki göstererek, sürücünün gereken cezayı alması gerektiğini dile getirdi.


“CAN DOSTUMU GÖZ GÖRE GÖRE ÇARPIP KAÇTI”
Hayatını kaybeden kedinin sahibi Kaan D.E. acılı haliyle; “İlçede yaşayan insanlar çok duyarsız. Hayvanları can olarak görmüyorlar. Bir araç kedimi, can dostumu göz göre göre çarpıp kaçtı. Çok üzgünüm ama kedimi kurtaramadım. Bu konuda sürücünün gereken cezayı almasını istiyorum. Hayvanlar da birer candır, mal değil” ifadelerini kullandı.


Öte yandan, otomobilin kediye çarpıp kaçma anları, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. >Aysel Yıldız