ORTAK DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Antalya’nın stratejik giriş noktalarından biri olan Gazipaşa’da, jandarma ve polis iş birliğiyle yürütülen güvenlik denetimleri aralıksız devam ediyor.

ASAYİŞ 17.10.2024 00:47:00 0
ORTAK DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Güney Jandarma Karakolu’nda, 7/24 esasına göre yapılan denetimlerle, suç ve suç unsurlarına göz açtırılmıyor. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı sıkı denetimler, Antalya’nın güvenliğine büyük katkı sağlıyor. Yol denetimlerinden, araç ve yolcu otobüslerine kadar yapılan titiz kontrollerle suç işlemek isteyen kişilere geçit verilmiyor. Jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışmaları sayesinde, şehrin huzur ve güvenliği en üst düzeyde korunuyor. 

 

SUÇLULARA GEÇİT YOK 

Özellikle doğu illerinden gelen araçlar üzerinde yoğunlaşan kontrollerde, Terörle Mücadele (TEM) Büro Amirliği’nden görevlendirilen polis memurları da jandarmaya destek veriyor. Bu kapsamda yapılan operasyonlarda; uyuşturucu, kaçak ürünler ve aranan şahısların tespit edilmesi için detaylı aramalar gerçekleştiriliyor. Denetimlerde, Gazipaşa ve Antalya’nın güvenliğini tehdit eden her türlü suç unsuruna karşı etkin bir mücadele yürütülüyor. 

 

DENETİMLER GÜVEN VERİYOR 

Ekiplerin özverili çalışmalarıyla Gazipaşa halkı kendini güvende hissederken, suç oranlarındaki düşüş de dikkat çekiyor. Gazipaşa ve çevresinde yapılan denetimler, bölgenin güvenliğini sağlamanın yanı sıra, jandarma ve polisin iş birliği sayesinde suçla mücadelede büyük başarı elde edildiğini gösteriyor. Halkın huzuru için gece gündüz çalışan güvenlik güçleri, kararlılıkla görevlerini sürdürmeye devam ediyor.

 


  • BIST 100

    8654,39%-1,58
  • DOLAR

    34,22% 0,04
  • EURO

    37,03% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2993,33% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4993,02% 0,00