ORMAN İŞLETME İŞÇİ ALACAK

ORMAN İŞLETME İŞÇİ ALACAK

.

GAZİPAŞA Orman İşletme Müdürlüğü, yangın sezonunda görevlendirilmek üzere 2 orman mühendisi ile 30 yangın işçisi alımı yapacak. 2 adet 14+1 kişilik minibüs kiralama hizmeti de alacak olan kurum, bunların yanında yangın söndürme malzemesi alacak. 


Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre Gazipaşa Orman  İşletme Müdürlüğü 2 orman mühendisi ile 30 yangın işçisi alımı yapacak. Ayrıca söz konusu ilanda, 2 adet 14+1 kişilik minibüs (Şoför ile birlikte) kiralanacağı, bunun yanında Kişisel Koruyucu Donanım (KKD) hortum, motorlu testere gibi yangın söndürme malzemesi alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. 


4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak ihale, 23.05.2024 Perşembe günü saat 10.00’da Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü binası İşletme Müdür Yardımcısı odasında gerçekleştirilecek. 


İşe alımı yapılan 2 orman mühendisi ile 30 yangın işçisi, Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü, Gazipaşa Orman İşletme Şefliği Demirli Çeşme İlk Müdahale Ekip Binasında konuşlandırılacak. Personller, Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü arazisinde ve gerektiğinde diğer Orman İşletme Müdürlüklerinde görevlendirilebilecekler. 


İş başvurusu yapmak isteyenler ile ihaleye katılmak isteyen araç sahipleri, ilan.gov.tr’den detaylı bilgilere ulaşabilirler. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: ORMAN İŞLETME ALACAK