ONLAR ERDİ MURADINA…

Gazipaşa Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk ile öğretmen Kübra Şanlı, dün akşam gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek birlikteliğe evet dediler.

GÜNDEM 22.06.2023 11:58:00 0
ONLAR ERDİ MURADINA…

GAZİPAŞA’DA, Neslihan-Muzaffer Şanlı çiftinin kızları öğretmen Kübra Şanlı ile Vasfiye- Abit Öztürk çiftinin oğulları Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk, dün akşam görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 

KahyalarGreenGarden’da yapılan muhteşem düğüne, Şanlı ve Öztürk aileleriyle birlikte akrabalar, yakınlar ve genç çiftin arkadaşları ile Bürokrasi, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) üye ve yöneticileri, kooperatif, dernek ve sendika yöneticileri, İl ve ilçelerden oda başkanları, muhtarlar, Antalya ve ilçeleriyle diğer illerden gelen çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı.

YILIN EN KALABALIK DÜĞÜNÜ

Müzik ve alkışlar eşliğinde sahneye gelen Kübra ve Selçuk’un ilk dansıyla başlayan düğün, rekor bir katılımla yılın en kalabalık ve en görkemli düğünü olarak adlandırıldı. Hüseyin Arıkan Fotoğraf Stüdyosu tarafından hazırlanan romantik düğün klibi dev ekrana yansıtılarak görsel bir şölen oluşturuldu. Gençlerin evlilik cüzdanını ise Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya takdim etti.

BOL ŞAHİTLİ NİKAH

Adem Kaya’nın kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Funda Doyuran Oktan, Rümeysa Şanlı ve Cansu Doğan, damadın şahitliğini ise Serdar Öztürk, Muhammet Öztürk ve Geylani Topaloğlu yaptı.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Nikahın ardından davetlilerin de eşlik ettiği eğlenceli düğün, genç çiftin düğün pastasını kesmesiyle devam etti. Takı töreninin ardından devam eden düğünde eğlence doruğa ulaştı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde Kübra ve Selçuk’un mutlulukları gözlerinden okundu. Düğün, genç çiftin davetlilerle hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle son bulurken, Kübra ve Selçuk; mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 

Manşet Gazetesi ailesi olarak Selçuk-Kübra çiftini kutlar bir ömür boyu mutluluklar dileriz.>Vildan RENDE

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27