ÖLÜM KAVŞAĞI

Gazipaşa’da, ‘ölüm kavşağı’ olarak adlandırılan Sanayi Kavşağı, denetlenmeyen sorumsuz hafriyat ve kum-çakıl ocağına ait kamyonlardan dökülen çakıllar nedeniyle tehlike saçıyor.

GÜNDEM 8.11.2023 11:12:00 0
ÖLÜM KAVŞAĞI

GAZİPAŞA’DA üzerinde meydana gelen maddi, yaralanmalı ve ölümlü trafik kazalarıyla ‘ölüm kavşağı’ olarak adlandırılan Sanayi Kavşağı’nda, trafik lambasının olmaması, dikkatsizlik, kural ihlali ve trafik yoğunluğundan dolayı birçok maddi hasarlı, yaralanmalı ve ölümlü kaza yaşandı. Vatandaşların ve mahalle sakinlerinin uyarılarına rağmen bir türlü çalışma yapılmayan kavşağa, denetlenmeyen sorumsuz hafriyat ve kum-çakıl ocağına ait kamyonlardan dökülen çakıllar da eklenince, kavşak üzerinde seyreden sürücüler için tehlike oluşturmaya devam ediyor. 

 

“ARTIK BU KAVŞAĞI BİRİLERİNİN GÖRME ZAMANI GELDİ”

Hafriyat ve kum-çakıl ocağına ait kamyonlardan çakılların sürücüler için tehlike oluşturduğunu dile getiren mahalle sakinleri, kavşağa trafik lambası konulmasını, yola kum ve çakıl döken kamyonların sık sık denetlenmesini istiyor. Akdeniz’in iki önemli şehrini bir birine bağlayan D400 Karayolu üzerinki kavşakta yaşanan sorunları gazetemiz aracılığı ile yetkililere duyurmak isteyen mahalle sakini, “Burası D400 Karayolu. İnsanların daha fazla ölmeden bir şeyler yapılması gerekiyor. Burası yayla yolu değil, burası Antalya ve Mersin’i birbirine bağlayan yol. Yola dökülen çakılları görüyorsunuz. Bu çakıllar yola savrulmuş, bu yolda fren tutar mı? Artık bu kavşağı birilerinin görme zamanı geldi de geçiyor bile. Gazipaşa halkı olarak buranın daha düzenli bir kavşak olmasını istiyoruz” dedi. >Geylani TOPALOĞLU

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27