OKULLARDA ASİST PROJESİ DEVAM EDİYOR

ANTALYA Valiliği himayesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde başlayan ASİST Projesi, ilçede çeşitli okullarda dersler verilmeye devam ediyor.

SPOR 27.05.2024 10:24:00 0
OKULLARDA ASİST PROJESİ DEVAM EDİYOR

Sportif olanakları ve faaliyetleri herkes için ulaşılabilir hâle getirmek amacıyla Antalya Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde hayata geçirilen Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) Projesi il genelinde uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okullarda çeşitli faaliyetler yapılarak dersler veriliyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, proje kapsamında; Ahmet Tuncer İlkokulu, Akalan İlkokulu, İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulu ve Avukat Kemal Akça İlkokulu’nda çeşitli branşlarda verdikleri derslerin devam ettiğini söyleyerek derslere katılım beklediklerini aktardı. 


“PROJE SÜRESİNCE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMLARINI BEKLİYORUZ”
ASİST Projesinin ilçede çeşitli okullarda devam ettiğini ve bu kapsamda derslere devam edeceklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) Projesi kapsamında yürüttüğümüz faaliyetlerimiz okullarımızda çeşitli branşlarda devam ediyor. Projenin bu dönem biteceğini söyleyebiliriz. Bu hafta ise; Ahmet Tuncer İlkokulu, Akalan İlkokulu, İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulu ve Avukat Kemal Akça İlkokulu’nda öğrencilerimize antrenörlerimiz tarafından dersler verildi. Öğrencilerimizin spora olan ilgileri bizleri mutlu ediyor. Proje süresince öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: OKULLARDA ASİST PROJESİ DEVAM EDİYOR