OKULA SERVİS YOLU ÇALIŞMASI YAPILDI

KARALAR Hüseyinli İlkokulu Müdürü Üzeyir Metin, okul bahçesini kullanan servis araçlarına yeni bir güzergah açarak, öğrencilerin bahçede güvenli şekilde vakit geçirmeleri sağlayacak.

GÜNDEM 15.01.2024 09:44:00 0
OKULA SERVİS YOLU ÇALIŞMASI YAPILDI

Gazipaşa’da faaliyet gösteren okullar arasında yer alan Karalar Hüseyinli İlkokulu’nda servis araçlarının okul bahçesinden geçmesi, öğrenciler için tehlike arz ediyordu. Okul Müdürü Üzeyir Metin tarafından duruma el konularak çözüm üretildi. Müdür Metin, Kara Hafriyat ile görüşüp servis araçları için yol çalışmalarının yaptırmalarına vesile oldu. “Öğrencilerimiz artık bahçe içerisinde güvenle oynayıp vakit geçirebilecekler” diyerek Müdür Metin, öğrenci servisleri için yapılan yolun hem öğrencileri hem de servisçileri rahatlatacağını söyledi.


“ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR”
Öncülük ettiği çalışma hakkında konuşan Karalar Hüseyinli İlkokulu Müdürü Üzeyir Metin; “Okulumuzun bahçesinde zaman geçiren, oyunlarını oynayan öğrenciler zaman zaman öğrenci servislerinin okul bahçesinden geçmesinden dolayı tehlikeyle karşı karşıya kalıyorlardı. Ben de bu durumun daha fazla devam etmemesi adına Kara Hafriyat ile görüşerek öğrenci servisleri için okul bahçesi dışında bir yol yapmaları ricasında bulundum. Onlar da hayırsever olarak okul bahçesi dışında öğrenci servisleri için yolumuzu yaptılar. Bir öğretmen, idarecinin görevi sadece okula gelip ders verip geri dönmek değildir. Asıl önemli olan öğrencileri bulundukları zor durumlarda ellerinden tutarak onları kolaylıklara kavuşturmaktır. Ben de bu konuda öğrencilerimiz için en iyi olan neyse onu yapmak için çalışıyorum. Öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Bize destek vererek emeği geçen hayırseverimize tekrardan teşekkür ederiz.” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: OKULA SERVİS ÇALIŞMASI YAPILDI