OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

.

EĞİTİM 20.12.2023 10:30:00 0
OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “Okul Ziyaretleri Projesi” kapsamında Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama I. ve II. Kademe Okulu, Burhan Ortaokulu ve Karalar Hüseyinli İlkokulu'nu ziyaret etti. Sınıf etkinliklerine katılan Gül, öğrencilerle yakından ilgilendi.


Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, kapsamında Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama I. ve II. Kademe Okulu'nu, Burhan Ortaokulu'nu ve Karalar Hüseyinli İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin eğitim- öğretim durumları ve okulda gerçekleştirilen etkinlikler hakkında okul yöneticilerinden ve öğretmenlerinden bilgi alan Müdür Gül, sınıflarda yapılan etkinliklere katılarak öğrencilerle zaman geçirdi.


“ÖĞRENCİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ”
Yaptığı okul ziyaretlerine ilişkin bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “Okulları ziyaret ederek öğrencilerimiz hakkında bilgiler alıyoruz ve eğitim-öğretim seviyelerini yükseltmek için projeler tasarlıyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında sınıflarda yapılan etkinliklere katılarak öğrencilerin durumlarını yakından gözlemleme fırsatı bularak değerlendirmelerde bulunuyoruz ve öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bu kapsamda da ziyaretlerimiz devam edecek ve daima öğrencilerimizi düşünerek hareket edeceğiz” dedi. >Aysel YILDIZ

 


Anahtar Kelimeler: ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR