"OKUL ZİYARETLERİ PROJESİ" DEVAM EDİYOR

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “Okul Ziyaretleri Projesi” kapsamında Av. Kemal Akça İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Sınıf etkinliklerine katılan Gül, öğrencilerle birlikte vakit geçirdi.

EĞİTİM 8.12.2023 09:41:00 0

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Av. Kemal Akça İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere düzenlenen etkinlik ve faaliyetler ile eğitim- öğretim durumları hakkında okul yöneticilerinden bilgi alan Müdür Gül, sınıflarda yapılan etkinliklere katılıp öğrencilerle zaman geçirdi. Öğrencilerle yakından ilgilenmeye devam edeceklerini belirten Gül, eğitim- öğretim faaliyetlerine verilen önemin ve faaliyetlerin artması için çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.
 

“OKUL ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
“Okul Ziyaretleri Projesi” hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “İlçede okullara giderek yürütmüş olduğumuz “Okul Ziyaretleri Projesi” kapsamında gerçekleştirdiğimiz okul ziyaretlerimiz devam edecek. Ziyaretler esnasında öğrencilerle yakından ilgilenerek onları anlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz üzerinde büyük emek harcayan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: " ZİYARETLERİ PROJESİ" DEVAM EDİYOR