“OĞUZLAR KASAP ET PİLİÇ ŞARKÜTERİ” AÇILDI

.

GÜNDEM 21.09.2024 00:32:00 0
“OĞUZLAR KASAP ET PİLİÇ ŞARKÜTERİ” AÇILDI

İşletmeci̇li̇ği̇ni̇ Hasan Oğuz’un yaptığı “Oğuzlar Kasap Et Piliç Şarküteri” Gazipaşa halkına hizmet vermeye başladı. Kendi ürettikleri etleri uygun fiyata Gazipaşalılarla buluşturduğunu ifade eden Oğuz, işletmesinde kilo ile pişirme hizmeti de verdiğini dile getirdi. 

Yaklaşık 10 yıldır otellerin kasap bölümde ustalaşan Hasan Oğuz, şimdi kendi işletmesiyle Gazipaşalılara hizmet vermeye başladı. İşletmeciliğini de kendisinin yaptığı Oğuz, “Oğuzlar Kasap Et Piliç Şarküteri”yi İstiklal Mahallesi Papatya Cafe arkasında faaliyete açtı. Kendi ürettikleri etleri uygun fiyata Gazipaşalılarla buluşturduğunu ifade eden Oğuz, işletmesinde kilo ile pişirme hizmeti de verdiğini kaydetti.   

 

“STEAKHAUSE HİZMETİ VERİYORUZ” 

İlçeye farklı bir bakış açısı kazandırdığını belirten Oğuz, “Gazipaşa’da bir ilki gerçekleştirdik ve işletmemizde ‘steakhause’ hizmeti veriyoruz. Tesisimizde son derece hijyenik bir ortamda kasap, et, piliç, şarküteri, kilo ile et pişirme hizmeti de veriyoruz. Ayrıca köy tavuğu üretimi yapıyoruz. Taze günlük çiftlikten direk halka köy tavuğu satışımız var. Tavuk, kuzu ve dana etinden köfte, tavuk şiş, dana şiş, kuzu şiş, Adana, külbastı, pirzola gibi her türlü et ürününün porsiyon olarak da satışını ve pişirmesini yapıyoruz.  Her çeşit kırmızı etimiz de mevcut. Oğuzlar Kasap Et Piliç Şarküteri olarak bölge halkımızı cazip fiyat garantisi ile işletmemize davet ediyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE