Tarih: 23.11.2023 11:06

OĞUZ'DAN YOĞUN MESAİ

Facebook Twitter Linked-in

PARTİSİNDE aday adaylığı takviminin açıklanmasının ardından temaslarını sıklaştıran CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le bir görüşme gerçekleştirdi. Ardından Antalya ve Gazipaşa’da yapılan toplantılara katılan Oğuz, parti yöneticileriyle birlikte yerel seçime yönelik fikir alış verişinde bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, partisinde aday adaylığı takviminin açıklanmasının ardından temaslarını sıklaştırdı. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik çalışma rotasını belirlemek için çeşitli temaslarda bulunan Oğuz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le bir araya geldi. Özel’e hayırlı olsun dileklerini iletip, Gazipaşa’nın selamını götüren Başkan Oğuz,  Özel’le yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulundu.  Başkan Oğuz, “Sayın Genel Başkanımızla yerel seçimler hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik.  Gazipaşa’mız için çok verimli bir görüşme oldu. Misafirperverliği ve nazik daveti için Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ederim” dedi. 


“GAZİPAŞA’DA BİR MİTİNG YAPMAK İSTİYOR”
CHP lideri Özgür Özel’in Gazipaşa’da bir miting yapmak istediğini dile getiren Başkan Oğuz, “Genel Başkanımı Sayın Özgür Özel, şartlar oluşursa Gazipaşa’da bir miting yapmak istiyor. Genel Başkanımız Gazipaşa’yı yakından takip eden biri… Bu noktada Gazipaşa’ya çok değer verdiğini biliyoruz. Umarım şartlar olgunlaşır ve Genel Başkanımızla ilçe halkını buluştururuz” dedi. 


ANKARA’DAN SONRA ANTALYA
CHP İlçe Başkanı Oğuz, Ankara ziyaretinin ardından Antalya’da CHP İL Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.  Salı günü CHP İl Başkanı Nail Kamacı başkanlığında yapılan toplantıya Oğuz’la birlikte diğer ilçe başkanları ile il gençlik ve kadın kolları başkanları da katıldı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin masaya yatırıldığı toplantıda, seçimin çalışma rotası belirlendi. 


KAMACI: HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Seçimde, CHP’li üyeler ile cumhuriyet değerlene önem veren tüm seçmenlerin üzerinde büyük sorumlulukların olduğunu hatırlatan CHP İl Başkanı Kamacı, “2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimlerin çalışma rotasını belirlemek üzere ilçe başkanlarımızla birlikte il binamızda toplantımızı gerçekleştirdik. İlçe örgütlerimizin, Kadın ve Gençlik Kollarımızın, tüm üyelerimizin, cumhuriyetten, hukuktan ve adaletten yana olan tüm seçmenlerimizin üzerinde çok büyük sorumluluklar var. Bunun için hep birlikte çalışıp hep birlikte kazanacağız” dedi. 


GAZİPAŞA’DA SEÇİM TOPLANTISI YAPILDI
Başkan Oğuz, Ankara ve Antalya’da gerçekleştirdiği temasların ardından Gazipaşa’da yönetim kurulu ile toplantı gerçekleştirdi.  Basına kapalı şekilde yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Oğuz, “Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Yönetim Kurulu olarak 2024’te gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimine dair toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararlar partimize ve Gazipaşa’mıza hayırlı olsun” dedi. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, yerel seçimler için alınan kararları basın toplantısıyla duyuracağını ifade etti. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —