Tarih: 02.11.2023 11:45

OĞUZ’DAN KURULTAY DAVETİ

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı, cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilecek. Ankara Spor Salonu’nda yapılacak kurultayda, Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Örsan Kunter Öymen ve İlhan Cihanner; CHP Genel Başkanlığı için yarışacak. Kurultayın ilk günü yani cumartesi günü genel başkan seçimi yapılacak, ikinci gününde ise Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belirlenecek. Sonucu merakla beklenen kurultayda, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da oy kullanacak. 

 

“CHP GAZİPAŞA’DAN OTOBÜS KALDIRACAK”

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, partilileri 4-5 Kasım’da Ankara’da yapılacak CHP 38. Olağan Kurultayı’na davet etti. 3 Kasım’da yani yarın akşam saat 21.00’de Gazipaşa’dan otobüs kaldırılacağını dile getiren Başkan Oğuz, “Kalbi CHP için atan tüm partililerimizi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı’na davet ediyorum. Bu kapsamda CHP İlçe Başkanlığı olarak Gazipaşa’dan Ankara’ya otobüs kaldıracağız. Araçlarımız saat 21.00’de parti binamızın önünden hareket edecek. Herkesi bu büyük coşkuyu yerinde görmeye davet ediyorum” dedi. Oğuz, Ankara’ya gitmek isteyen partililerin CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı ile iletişime geçmesini istedi. 

 

CHP GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

CHP’nin; 100 yılı geride bırakan tarihi bir çınar olduğuna dikkat çeken Oğuz, “Partimiz, sadece Türkiye’de değil dünyada özgün bir yere sahip, 100 yaşını aşan sayılı partiler arasındadır. Bu nedenledir ki; Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Cumhuriyetimiz ve partimizin 100’üncü yılı bizim için büyük anlam ifade etmektir. CHP, Cumhuriyet ile Atatürk ilke ve inkılaplarının en büyük savunucusudur. Önümüzde çok önemli bir seçim kurultay var. Partimiz, sonuç ne olursa olsun gücüne güç katarak bu süreci aşacak, sıkı sıkıya bağlı olduğu Cumhuriyet ile Atatürk ilke ve inkılaplarını savunmaya 2’nci yüz yılında da devam edecektir. Şahsım adına bu böylesi önemli bir kurultayda oy kullanmak benim için büyük bir onur olacaktır. Ankara’da, partimizi ve Gazipaşa’yı demokratik şekilde temsil edeceğiz. Kurultayımızın şimdiden partimize, Gazipaşa’mıza, Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —