OĞUZ’DAN HİZMET VURGUSU

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. yılına ilişkin açıklamalar yaptı.

SİYASET 4.11.2022 11:01:00 0
OĞUZ’DAN HİZMET VURGUSU

 

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, geride bıraktığımız dönemde saymakla bitiremeyeceğimiz hizmetlere imza attık” dedi.

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, partisinin hükümete gelişinin 20. yılı dolayısıyla açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002'den bu yana sürdürdüğü iktidarıyla Türk siyasi tarihinde önemli bir yer edindi. AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, partisinin iktidara geldiği günden bu yana ülkemizde önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

“ÖZGÜRLÜKLERİN KISITLI OLDUĞU DÖNEMDE KURULDUK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürürken Siirt'te Ziya Gökalp'in "Asker Duası" isimli şiirini okuması nedeniyle 1999'da 10 ay hapse mahkum edildiğine ve siyasi yasaklı haline geldiğine değinen Oğuz, “Özgürlüklerin kısıtlandığı bir dönemde kurulan, eşitsizlik ve adaletsizliğe karşı mücadele başlatan partimizin bugün iktidara gelişinin 20.yılını kutluyoruz” dedi.

“NİCE SAYAMADIĞIM HİZMETLER ANADOLU HALKINA SUNULMUŞTUR”

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, geride bıraktığımız dönemde saymakla bitiremeyeceğimiz hizmetlere imza attık. Ulaşımdan eğitime, sağlıktan bilime, teknolojiden tarıma her alanda devrim niteliğinde uygulamaları devreye soktuk. Açılışını yaptığımız hastaneler, okullar, yollar, köprüler, viyadükler, tüneller ve daha nicesini sayamadığım hizmetler Anadolu halkına sunulmuştur. Hastanelerde rehin kalan vatandaşlarımız, başörtülü diye okuma hakkı elinden alınan çocuklarımız, ekonomik krizler yüzünden elinden tutulamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, AK Parti’nin ülkemize kazandırdığı hastanelerde ücretsiz tedavi olmuş, başı açık ya da kapalı her öğrencimiz AK Parti döneminde okullarına serbestçe gidebilmiş, yine ihtiyaç sahibi her vatandaşımız AK Parti döneminde hak ettiği değeri görmüştür” dedi.

“TERÖRLE MÜCADELEDE EN KARARLI DÖNEM”

AK Parti’nin terörle mücadelede başarılı işlere imza attığını dile getiren Oğuz, “Ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, bilimde, teknolojide önemli yatırımlara imza atan hükümetimiz, terörle mücadele konusunda da tarihinin en kararlı dönemine imza atmıştır. Sınır boylarında inşa edilen yüksek güvenlikli kalekollar, terörle mücadele eden kolluk kuvvetlerimizin kullanımına sunulmuştur. Avrupa, ABD ve NATO baskısı ile ülke sınırlarına hapsedilen aziz ordumuz, AK Parti döneminde sınır dışına yaptığı operasyonlarla teröre darbe üstüne darbe vurmuştur. Terörle mücadeledeki kararlılığımız, özellikle FETÖ tarafından düzenlenen hain darbe girişiminin ardından üst düzeye çıkmış, yurt içi ve yurt dışındaki terör inlerine bir bir girilmiştir. Ülkemizde devam eden terörle mücadelenin yanında, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Karabağ’da kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın yanında durmuş, düşmana korku dosta güven vermiştir” dedi.

“DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR! DERSİ VERDİK”

AK Parti’nin dünyadaki tüm mazlumların umudu olduğunu dile getiren Oğuz, “Yurt içinde “Halka hizmet, hakka hizmettir” anlayışıyla Anadolu’nun dört bir yanına hizmet götüren partimiz, dünyadaki mazlumları da unutmamış, bu mazlumları sömüren emperyalist güçlere, “Dünya beşten büyüktür!” dersi vermiştir. Bu konuda, Cumhurbaşkanımız öncülüğündeki Türkiye, mazlumların umudu olmuştur” ifadelerini kullandı.

“DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLDUK, MAVİ VATAN’A AÇILDIK”

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, “Ülkemiz, ABD ve Avrupa’nın çevrelediği kabuğunu AK Parti hükümeti döneminde kırarak, 'ABD ne der, AB ne der?' kaygısından kurtulup, dünyada söz sahibi bir ülke olmuştur. Ülkemiz, yine AK Parti döneminde; Karadeniz, Akdeniz ve Ege'de ilan ettiği deniz yetki alanlarını kapsayan doktrin ile “Mavi Vatan’a” açılmış, Anadolu’da yaşayan her bireyin hakkını aramak için denizlerimizde petrol ve doğal gaz arayışına çıkmıştır” dedi.

“ÇAĞIMIZIN GELİŞMELERİNİ YAKINDAN TAKİP ETTİK”

“AK Parti hükümeti, geride bıraktığımız 20 yıllık dönemde, çağımızın gelişmelerini yakından takip etmiş, bilim ve teknolojide önemli adımlar atmıştır” diyerek konuşmasına devam eden Oğuz, “Partimizin milli ve yerli üretim anlayışıyla, savunma sanayinde birbirinden önemli işlere imza atan ülkemiz, yerli üretim İHA ve SİHA’larla dünyada parmakla gösterilen bir ülke haline gelmiştir. Son olarak, geçtiğimiz hafta açılışını yaptığımız, yerli otomobilimiz Togg’un üretim merkezi sayesinde, dünyada kendi otomobilini üreten sayılı ülkelerin arasında kendimize yer bulduk. Sanayi ve teknolojide bunlarla sınırlı kalmayan Türkiye’miz, havacılık ve uzay çalışmalarına da girerek, uzaya gönderdiği uydular ve Erzurum’da açılışa hazırlanan Doğu Anadolu Gözlemevi ile uzay çalışmalarında yerini alacaktır” dedi.

“YENİ ZAFERLERİN BİZİMLE OLMASINI DİLİYORUM”

AK Parti’nin yeni zaferlere imza atacağına vurgu yapan Oğuz, “Maalesef pandeminin ardından bütün dünyada etkili olan küresel ekonomik kriz, Rusya ve Ukrayna savaşıyla birlikte ülkemizde de ciddi şekilde hissedilmiştir. 20 yıldır ülkemizi yöneten iktidarımız, bu sorunun da üstesinden gelecek bilgi, tecrübe ve kararlılığa sahiptir. 2023 hedefiyle yoluna devam eden partimiz, bütün sıkıntıları aşarak hizmetlerine devam edecektir. Kurulduğu günden beri katıldığı seçimlerin tamamında birinci olan partimiz, yine halkımızın takdiriyle zaferlerine bir yenisini daha ekleyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin iktidara gelişinin 20.yılını kutlar, yeni zaferlerin bizimle olmasının dilerim. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: HİZMET VURGUSU