OĞUZ, TECRÜBESİNİ KONUŞTURUYOR

.

SİYASET 21.02.2024 09:29:00 0
OĞUZ, TECRÜBESİNİ KONUŞTURUYOR

GEÇMİŞ seçimlerdeki edindiği tecrübeleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri için de sahada aktif çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz ve beraberindeki heyet, Cumhur İttifakı ortak adayı Mustafa Aksoy’un başkan olması için kapı kapı dolaşıyor.


AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, yönetim Kurulu üyeleri ve partili kadınlar, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin önemini anlatmak için mahalle ve köy programlarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi programı doğrultusunda vatandaşların kapılarını çalan Ümmü Oğuz’a programlarda ayrıca MHP Gazipaşa KAÇEP Başkanı Ayşe Tuncer,  Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Aksoy’ın eşi Kamile Aksoy, AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, Ülkü Ocakları ile Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) tüm kademeleri de eşlik ediyor.


MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Gazipaşa’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, Antalya’da ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü için kapı kapı dolaşan ekip, ziyaretlerde Aksoy ve Tütüncü için oy istiyor. Geçmiş seçimlerdeki edindiği tecrübeleri ile mahalle ziyaretlerinde seçmenlerle bağ kuran Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, dün de Bakılar, Çobanlar, Kırahmetler, Yakacık, İnal ve Esentepe mahallelerinde vatandaşlarla hasbıhal ederek özellikle kadın seçmenlerden Cumhur İttifakına destek istedi.


“GAZİPAŞA’DA DEĞİŞİM OLSUN”
Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade ederek, bu kapsamda mahalle toplantılarına aralıksız sürdüreceklerini kaydetti. İlçe halkının artık “Değişim” istediğini belirten Oğuz, “Ziyaretlerimizde Cumhur İttifakı’na desteği açıkça görebiliyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Ziyaretimizden de memnun kalıyorlar. Halkımız gibi bizim de isteğimiz değişim. Bunun için seçime kadar gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TECRÜBESİNİ KONUŞTURUYOR