Tarih: 02.10.2023 18:15

OĞUZ KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetiyle Ankara’ya gitti. Burada Kılıçdaroğlu ile birebir görüşme gerçekleştiren Başkan Oğuz, yerel seçimlere yönelik Gazipaşa’da alınması ve yapılması gereken kararlar hakkında Kılıçdaroğlu’nabrifing verdi. 

 

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve diğer CHP ilçe başkanlarıyla CHP Genel Merkezi’ne gitti. Antalya’da tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından göreve gelen ilçe başkanlarını Ankara’da konuk eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Nuri Cengiz ve ilçe başkanlarıyla yerel seçimlere yönelik istişarelerde bulundu. Burada Kılıçdaroğlu ile birebir görüşme gerçekleştiren Başkan Oğuz, yerel seçimlere yönelik Gazipaşa’da alınması ve yapılması gereken kararları Kılıçdaroğlu’na iletti.

 

“YAPMAMIZ VE ALMAMIZ GEREKEN KARARLARI İLETTİM”

Ankara’da yapılan görüşmelere ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetiyle genel merkezimizde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki mahalli idareler seçimine dair görüş alışverişinde bulunduk. Geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerindeki başarımızı çok daha güçlü bir şekilde başarmamız için yapmamız ve almamız gereken kararları Sayın Genel Başkanımıza ilettim. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi. 

 

100. YIL YEMEĞİ DOLAYISIYLA OĞUZ’U TEBRİK ETTİ

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun, geçtiğimiz hafta CHP Gazipaşa İlçe Örgütü tarafından CHP’nin kuruluşunun 100.yılına özel düzenlenen 100’üncü Yıl Dostluk ve Dayanışma Yemeği dolayısıyla Başkan Oğuz’a teşekkür edip, Oğuz’u tebrik ettiği öğrenildi. 

 

YILMAZ’A SELAM GÖNDERDİ

Başkan Yılmaz’dan memnun olduğu öğrenilen Kılıçdaroğlu’nun, Oğuz aracılığıyla Yılmaz’a selam gönderdiği ve çalışmalarında başarı dilediği kaydedildi. 

CHP Genel Merkezi’nde yapılan toplantıyla ilgili CHP’den yapılan açıklamada ise, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve kongrelerini tamamlayan Antalya’daki İlçe Başkanları ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi” ifadeleri kullanıldı. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —