OĞUZ FARK YARATIYOR

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler sahada aktif çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz ve beraberindeki heyet kapı kapı gezerek hükümetin yaptığı icraatları anlatıyor.

SİYASET 11.05.2023 18:19:00 0
OĞUZ FARK YARATIYOR

AK PARTİ Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, yönetim Kurulu üyeleri ve partili kadınlar,  14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’nin önemini anlatmak için mahalle ve köy programlarına hız kesmeden devam ediyor. Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz’a programlarda ayrıca AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu ve Kemal Çelik ile İl Koordinatörü Mehmet Erden de eşlik ediyor. Yakacık, İnal, Gürçam, Gökçebelen ve Beyobası  Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşlarla hasbıhal eden Oğuz ve beraberindeki kadınlar özellikle ev hanımları ile konuşarak Cumhur İttifakına destek istedi.

COŞKULU KALABALIĞA SESLENDİLER

Oğuz ve partililer sonrasında Yeni Mahalle, Kırahmetler ve Cumhuriyet Mahallelerinde İlçe Başkanı Ali Doğan’ın da katılımıyla coşkulu kalabalığa hitap etti. Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade ederek, bu kapsamda mahalle toplantılarına devam ettiklerini belirtti. İlçe Halkının bu ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirten Oğuz, seçime kadar bu ziyaretleri sürdüreceklerini aktardı.

“GENÇLERİMİZE VE KADINLARIMIZA DESTEK VERECEĞİZ”

Oğuz, AK Parti’nin yeni dönemde gençlere ve kadınlara yönelik projelerinin olduğunu belirterek, “Aile içi şiddet ve kadına karşı şiddetten kaynaklanan suçların etkin bir şekilde soruşturulması amacıyla kurulan özel soruşturma bürolarının ülke genelinde yaygınlaştırılması, mağdurlara psiko-sosyal destek sağlamak üzere adliyelerde rehberlik hizmeti veren uzman personel görevlendirilmesi gibi birçok konuda kadınlarımızı destekleyici çalışmalarımız olacak. 14 Mayıs’ta inşallah AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçmiş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de AK Parti çoğunluğunu sağlamış olacağız. Gazipaşa halkına güveniyorum” dedi.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27