OĞUZ BÖCEK’LE BULUŞTU

CHP’NİN yeni İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve ekibi dün Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyarette Oğuz ve ekibine CHP Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan da eşlik etti.

SİYASET 8.09.2023 11:02:00 0
OĞUZ BÖCEK’LE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Kongresi’nde başkanlığa seçilen Fahri Oğuz ve ekibi çalışmalarına hız verdi. Bir taraftan “ Hayırlı olsun” ziyaretleri kabul eden CHP İlçe Yönetimi, diğer taraftan da tanışma ve nezaket ziyaretleri planladı.

 

İLK ZİYARET BÖCEK’E 

Gazipaşa CHP İlçe Yönetimi ilk ziyaretini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e gerçekleştirdi. Başkan Oğuz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Antalya’ya giden heyet, Başkan Böcek ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Oğuz ve ekibine CHP Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan da eşlik etti.

 

BÖCEK, BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, ziyarette Başkan Böcek’e yönetim kurulu üyelerini tanıttı ve örgüt olarak ilçede yapmak istedikleri çalışmalardan bahsetti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, makamında kabul ettiği Gazipaşa CHP heyetine başarı dileklerini iletip, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

İlçe Başkanı Fahri Oğuz da kabulü ve nezaketi için Böcek’e teşekkür etti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BÖCEK’ BULUŞTU