OĞUZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

HDP’nin de içinde bulunduğu 7’li Masa’ya ateş püsküren AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Ümmü Oğuz, 7’li Masa’nın birlik değil, felaket getireceğini belirterek,

SİYASET 28.03.2023 10:15:00 0
OĞUZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

“Bunlar ülke yararına olan her şeye karşı ama vatan hainlerine karşı değiller” dedi. 

AK PARTİ Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Ümmü Oğuz, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ve aday adaylığı hakkında gazetemize samimi açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’ta, Türkiye’yi her yönüyle yakından ilgilendiren bir seçim yapılacağına dikkat çeken Oğuz, seçimin AK Parti ve Türkiye için önemini dile getirdi. AK Parti’nin Türkiye’yi 21 yıldır başarıyla yönettiğine vurgu yapan Oğuz, 14 Mayıs’ta geleneğin değişmeyeceğini belirtip, “21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Buna bütün kalbimizle inanıyoruz” dedi.

“AMACIMIZ, ÜLKEMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK”

Seçimlerde neden aday adayı olduğuyla ilgili bilgi veren Oğuz, “15 yılı aşkın süredir AK Parti’nin başarısı için koşturuyorum. 7 yıldır parti içinde aktif siyaset yapıyorum. 2 yılı aşkın bir süredir de, AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yürütüyorum. Yıllardır yerelde hizmet verdiğim partime, genelde de hizmet verip, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde oluşturulan hizmet ordusuyla halkımıza yani Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet etmek istiyorum. Tek amacım, Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte sırt sırta verip, ülkemizi daha iyi yerlere getirmek” diye konuştu. 

“ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI MUHALEFETİN GÖZÜNÜ KÖR ETMİŞ”

Muhalif kesimin Erdoğan’a düşman gözüyle baktığını söyleyen Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Ümmü Oğuz, “Erdoğan düşmanlığı muhalefetin gözünü kör etmiş. Erdoğan’ı yıkmak için her yolun mübah olduğuna inananlar, bugün eli kanlı teröristlerin desteklediği HDP ile iş birliği içine girmiştir. Kısacası bugün Millet İttifakı’nı oluşturan ve masaya HDP’yi de kabul eden muhalefet, Siyonizm’den, emperyalizm ve Kandil’den emir alır konuma gelmiştir. Ülkemizin geleceğini, Erdoğan’ı yıkmakla inşa edeceğini düşünen bu güruh, Türkiye’yi çıkmaz bir yola sürükleyecektir” dedi. 

“ÇÖZÜM BAHANESİYLE, ŞEHİRLERE TERÖRİST YIĞDILAR”

Geçtiğimiz yıllarda, AK Parti’in Doğu ve Güneydoğu’da başlattığı “Çözüm Süreci”ne dem vuran Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Oğuz, “Bilindiği üzere, 2012-2013 ve 2014 yıllarında terörün sona erdirilmesi ve toplumsal bütünleşmenin güçlendirilmesi amacıyla Doğu ve Güneydoğu’da “Çözüm Süreci” başlatılmıştı. O gün barıştan yana olduklarını belirten ve silah bırakma sözü veren HDP-PKK, Hakkari’de, Şırnak’ta, Mardin’de, Diyarbakır’da şehir merkezlerine hendekler kazıp, bu şehirlerin altına bombalar yerleştirdiler. Çözüm bahanesiyle, şehirlere terörist yığdılar” diye konuştu. 

“YAŞANANLAR TERÖRLE MÜZAKERE DEĞİL, MÜCADELE EDİLMESİ GEREKTİĞİ SONUCUNU DOĞURDU”

“Aklı barışta olanın, nefesi kan kokmazdı” diyerek, o dönemi değerlendirmeye devam eden Oğuz, “Biz toplumsal barış ve terörün sona erdirilmesi için diyalog yolunu seçmiştik. Akabinde şehir merkezlerinde yaşanan terör olayları; terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiği sonucunu doğurdu. Çözüm sürecinden bu yana HDP ve PKK ile müzakere içine girilmemiş, bilakis terör kaynaklarının kurutulması için canla başla mücadele edilmiştir. Bugün canını yaktığımız terör kaynakları, Erdoğan’a düşmanca duygular besleyen muhalefetle bir oldu” ifadelerini kullandı. 

“SAVUNMA SANAYİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR”

Çözüm süreci ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türkiye savunma sanayine yönelerek, önemli çalışmalara imza attı. Milli Muharip Uçak ilk kez piste çıktı. İnsansız uçağımız Kızılelma semalarımızda uçuşunu yaptı. İHA’lar ve SİHA’lar yurdumuzda ve dost ülkelerde başarılı şekilde kullanılıyor. Milli piyade tüfeklerimiz Mehmetçiklerimizin hizmetinde. Milli tankımız Altay ise 23 Nisan’da sahne alacak. Bunun yanında Atak helikopter, Kasırga ve Bora füzeleri, Kirpi-Ejder-Cobra-Ankebot-Ukap-Pars-Arma-Hızır- Amazon ve Tarantula gibi askeri araçlar, gücümüze güç katıyor” dedi.

“BUNLAR SEÇİMİ KAZANIRSA NE SAVUNMA SANAYİ KALIR, NE İHA, NE SİHA, NE TOP, NE DE TÜFEK”

Savunma sanayinde elde edilen başarıların, içinde HDP’nin de bulunduğu 7’li Masa ile tehlike altında olduğunu belirten Oğuz, “CHP; atalarımızın ve çocukluğumuzun CHP’si değil… Atatürkçü-Milliyetçi çizgiden uzaklaşan CHP, yeni ideolojisiyle demokrat Türklerden kendisini soyutlamıştır. Bu da HDP ile yakınlaşmalarına hatta ittifak ortaklığına neden olmuştur. Bugün, PKK ile bağlarını koparamayan HDP, milli bütünlüğümüzü fiilen tehdit etmektedir. Allah korusun! Bunların seçimi kazanması durumunda ne savunma sanayi kalır, ne İHA, ne SİHA, ne top, ne de tüfek” değerlendirmesinde bulundu.

“BUNLAR ÜLKEYE BİRLİK DEĞİL, FELAKET GETİRİR”

Muhalefetin; yerli otomobil Togg’a, Libya ve Suriye teskerelerine, Akdeniz ve Karadeniz’de petrol ve doğalgaz aramalarına, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne de karşı olduğunu hatırlatan Oğuz, “Bu Millet İttifak’ı denilen ve sağdan, soldan, yandan ve dağdan gelenlerle toplanan bu toplama ittifak, siparişleri alınan Togg’a karşı, Akdeniz ve Karadeniz’de petrol ve doğalgaz aramalarına karşı, Libya ve Suriye teskerelerine karşı, Akkuyu Nükleer Santrali’ne karşı… Bunlar ülke yararına olan her şeye karşı ama vatan hainlerine karşı değiller. Bunlar ülkeye birlik değil, felaket getirir” dedi. 

“BİZİM HALKIMIZ, HAİNE VE HAİNLERE YOL VERENLERE İZİN VERMEYECEKTİR”

Güçlü ve istikrarlı Türkiye’nin; yine Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümeti ile yoluna devam edebileceğine değinen Oğuz, “Halkımızın da hissettiği maalesef bir ekonomik kriz var. Bunun da üstesinden geleceğiz. 14 Mayıs’ta; ülkemizi kaosa sürükleyecek, savunma sanayini yerle bir edecek, vatan haini ve bebek katili Abdullah Öcalan ile onun değnekçiliğini Selahattin Demirtaş, yine Osman Kavala ve FETÖ’cülerin özgürlüğüne teminat olan bu güruha Allah’ın izni ile fırsat vermeyeceğiz. Bizim halkımız, haine ve hainlere yol verenlere izin vermeyecektir” ifadelerini kullandı. 

“İLÇEMİZİN KALKINMASI İÇİN ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM”

Ulusal konuların yanında yerel sorunlarla yakından ilgileneceğine dikkat çeken Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Ümmü Oğuz, “Gazipaşa’da doğup, Gazipaşa’da yaşayan biri olarak ilçemizde var olan sıkıntıların hepsini biliyorum. Eğer aday olup, Gazipaşa’mızı TBMM’de temsil etme fırsatım olursa, güzel ilçemizin kalkınması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Aday gösterilmez isem,  anlattığım hususların bilincinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ilerlemeye devam edeceğim. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: PÜSKÜRDÜ