OĞUZ: 2.TUR DA BİZİM

Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, “İnşallah 2. turda Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan seçeceğiz” dedi.

SİYASET 22.05.2023 11:27:00 0
OĞUZ: 2.TUR DA BİZİM

28 MAYIS’TA yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ak Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av.Ümmü Oğuz, Antalya’da Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin’in başkanlık ettiği toplantıya katıldı. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya teşkilatın yanı sıra milletvekilleri, İl Seçim Kurulu Üyeleri, Seçim Kurulu Başkanları ve avukatlar da katıldı.

“AK PARTİ OLARAK HAZIRIZ”

Toplantıyla ilgili konuşan Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, “İl Başkanımız Ali Çetin başkanlığında ve milletvekillerimizin katılımı ile İl Seçim Kurulu Üyelerimiz, Seçim İşleri başkanlarımız ve avukatlarımızla toplantımızı gerçekleştirdik. Seçimde görev alacak kişiler ile ilgili gerekli listeleri hazırladık. 14 Mayıs’ta yapılan seçimle ilgili yaşananları değerlendirdik. 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçime Adalet ve Kalkınma Partisi olarak hazırız. Sandıklarda müşahitlerimizle, sandık başkanlarımızla ve avukatlarımızla yerimizi alacağız” dedi.

OĞUZ’DAN TEŞEKKKÜR

“1.turu aldık, bu süreçte canla başla çalışan İlçe Başkanım Ali Doğan’a ve özellikle kadın kolları teşkilatıma ve çalışan bütün teşkilat mensuplarıma, oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür ederim” diyen Oğuz, “Allah’ın izniyle 2.turda Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Başkan seçeceğiz. Durmak yok. Yeniden bir seçim için çalışmaya devam” ifadelerini kullandı. 

 


Anahtar Kelimeler: : . BİZİM