ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

“Ailemin Trafik Polisiyim” ve “Evde, Okulda ve Parkta Güvendeyim”  projeleri kapsamında ilkokullar ziyaret edilerek, öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla trafik kuralları ile ilgili bilgiler verildi.

ASAYİŞ 2.01.2024 17:18:00 0
ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile okul ziyaretlerinde derslerine katılınılan öğrencilere; “Aileleri ile yolculuk yaparken araç içerisinde emniyet kemeri takılması”, “Sürücünün hız ihlali yapmasının engellenmesi”, “Kırmızı ışık ihlali yapılmasının engellenmesi”,  “Araç kullanırken telefon kullanılmasının engellenmesi”,  “ Ev içinde ve dışında, okula gidip gelindiği esnada yolda, parkta ve bahçelerde güvende olmaları”,  “Yaya önceliği” konularında bilgilendirme yapılarak ailelerini uyarmaları istenildi.

 

Bu kapsamda Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından Çıplaklı İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine Trafik Eğitim Parkı’nda , Atatürk İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerine ise sınıf ortamında trafik eğitimi verilerek günün anısına hediye dağıtılarak ailelerinin trafik polisi ilan edildi.