ÖĞRENCİLERE GIDA EĞİTİMİ

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Akalan İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilere, 'güvenli gıda, gıda hijyeni, bilinçli tüketici ve gıda israfı' konularında eğitim verdi.

EĞİTİM 14.10.2022 14:44:00 0
ÖĞRENCİLERE GIDA EĞİTİMİ

Gazipaşa’da, saha çalışmalarının yanında sosyal sorumluluk ve eğitim çalışmalarına da devam eden Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Akalan İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilere, 'güvenli gıda, gıda hijyeni, bilinçli tüketici ve gıda israfı' konularında eğitim verdi.

Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, saha çalışmalarının yanında sosyal sorumluluk ve eğitim çalışmalarını da sürdürüyor. Çiftçileri tarla ve bahçelerinde ziyaret edip bilgi veren ekipler, bir yandan iş yeri denetimi yapıp, diğer yandan toplumun güvenli gıdaya ulaşması konusunda mücadele ediyor. Bunlarla birlikte eğitim çalışmalarına da yoğunluk veren ekipler, okulları ziyaret edip, öğrencilere gıda ve hijyen konusunda bilgi aktarıyor. Son olarak Akalan İlk ve Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere 'güvenli gıda, gıda hijyeni, bilinçli tüketici ve gıda israfı' konularında seminer verdi. Öğrencilerin sorularına da cevap veren ekipler, eğitim çalışmalarının 2022-2023 eğitim ve öğretim sezonunun sonuna kadar devam edeceğine dikkat çektiler.


Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİLERE EĞİTİMİ