ÖĞRENCİLERE ESPOR BRANŞLARI TANITILDI

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, öğrencilere sporu sevdirmek ve sporu bir yaşam tazı haline dönüştürmelerini sağlamak amacıyla, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda “Branş Tanıtım Şenliği” düzenledi.

SPOR 10.06.2024 11:18:00 0
ÖĞRENCİLERE ESPOR BRANŞLARI TANITILDI

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Alanya Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda “Branş Tanıtım Şenliği” gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ile kurumda görevli antrenörlerin katıldığı etkinlikte, futbol, voleybol, basketbol, badminton, dart, matrak, mas güreşi ve akıl ve zeka oyunları branşları tanıtıldı. Etkinlikte keyifli anlar geçiren öğrenciler, hem eğlendi hem de spor branşlarını tanıma fırsatı buldu. 


Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Müdür Ateş, “Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Alanya Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda “Branş Tanıtım Şenliği” gerçekleştirdik. Öğrencimizin yoğun katılımıyla futbol, voleybol, basketbol, badminton, dart, matrak, mas güreşi ve akıl ve zeka oyunları branşlarını tanıttık. Antrenörlerimiz eşliğinde öğrencilerimizle keyifli vakit geçirdik. Bu etkinliğe katılan öğrencilerimize ve idaremize, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörlerimize ve Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı ile ekibine teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ