ÖĞRENCİLERE ‘DEĞERLER EĞİTİMİ’ SEMİNERLERİ VERİLDİ

GAZİPAŞA İlçe Müftülüğünce, ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında Gazipaşa’daki okullarda öğrenim gören öğrencilere seminerler verildi.

19.01.2023 17:02:00 0
ÖĞRENCİLERE ‘DEĞERLER EĞİTİMİ’ SEMİNERLERİ VERİLDİ

Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından “Gençlik Değerleriyle Buluşuyor” projesi kapsamında Gazipaşa’da farklı okullarda düzenlenen seminerlerle öğrencilere eğitim verildi. “Gençlik Değerleriyle Buluşuyor” projesi kapsamında Gazipaşa Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar, okulun toplantı salonunda yapılan seminerde merhamet konusunu ele aldı. İslam dininde merhametin önemine değinen Başar, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Yapılan seminerin ardından açıklamalarda bulunan Başar, “Değerler Eğitimi kapsamında Gazipaşa Fen Lisesi öğrencilerimiz ile bir araya geldik. İnsanı insan yapan değerlerimizden merhamet eğitimi konusunu ele aldık. Programın yapılmasında emeği geçen Gazipaşa Fen Lisesi Müdürümüz Ahmet Güngör Beye, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi. 
Öte yandan, Merkez Anadolu Lisesi, Gazipaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi (MTAL), Burhan İlk ve Ortaokulu,  Av. Kemal Akça İlk ve Ortaokulu, Şehit Süleyman Gür İlk ve Ortaokulu ve Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesinde verilen seminerlerde ise selam adabı, hadis, sünnet, kutsal değerlerimize sahiplik konularında öğrencileri bilgi aktarıldı. Birçok okulda gerçekleştirilen seminerlerin diğer okullarda da yapılacağına dikkat çekildi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27