ÖĞRENCİLERDEN "BİTSİN BU GÖZYAŞI" ÇAĞRISI

.

EĞİTİM 14.12.2023 10:27:00 0
ÖĞRENCİLERDEN

GAZİPAŞA Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri tarafından çizilen tablolar ve yazılan şiirlerde, İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı insanlık dışı saldırıların son bulması istenilerek, “Bitsin Bu Gözyaşı” çağrısı yapıldı. 


Gazipaşa Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, örnek gösterilecek bir farkındalık çalışmasına imza attı. İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı insanlık dışı saldırılara karşı farkındalık çalışması gerçekleştiren öğrenciler, çizdikleri tablolarda ve yazdıkları şiirlerde Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çektiler. Öğrenciler tarafından yapılan tablolar ve şiirler okulda sergilendi. Dünyanın gözü önünde yapılan saldırıları kınayan öğrenciler, çizilen tablolar ve yazılan şiirlerde “Bitsin Bu Gözyaşı” çağrısı yaptılar. 


“GÜZEL GÜNLERİN GELMESİNİ UMUT EDİYORUZ”
Öğrencilerin farkındalık yaratmak amaçlı düzenledikleri etkinlik hakkında konuşan Zeliha Tuncer Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Bülent Yılmaz; “Öğrencilerimiz, duyarlılıklarını göstermek amacıyla çeşitli etkinliklerde yer almaya devam ediyor. Duyarlılık sağlamak adına düzenlenen etkinliğe emek vererek duvarları ve panoları donatan öğrencilerimize ve destek veren öğretmen arkadaşlara teşekkür ederim. İnsanlığa yapılmış büyük saldırıyı kınıyor ve yaşanan büyük sıkıntıların ardından gelecekte güzel günlerin gelmesini umut ediyoruz. Okul olarak sadece eğitim-öğretim alanında değil insanlık değerleri alanında da dersler vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27