ÖĞRENCİLER SU KABAĞI BOYAYARAK EĞLENDİ

AKALAN İlk ve Ortaokulu ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Okullarda Orman Projesi” çerçevesinde doğa temalı su kabağı boyama etkinliği gerçekleştirildi.

EĞİTİM 25.04.2023 11:57:00 0
ÖĞRENCİLER SU KABAĞI BOYAYARAK EĞLENDİ

“Okullarda Orman Projesi”  kapsamında Gazipaşa Akalan İlk ve Ortaokulu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde farklı ve renkli bir etkinlik başlatıldı. Etkinlik çerçevesinde Akalan İlk ve Ortaokulu bahçesinde 2/A sınıfı öğrencileri tarafından doğa temalı su kabağı boyama etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından akrilik boyalarla boyanan doğa temalı su kabakları ile öğrencilere doğayı sevdirmek ve el becerileri ile görsel hafızalarını geliştirmek amaçlandı.

“ORMAN BİLİNCİNİ AŞILAMAK İSTİYORUZ”

Konuya ilişkin okuldan yapılan açıklamada, “Akalan İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri ‘Okullarda Orman Projesi’ çerçevesinde öğretmenimiz Esin Gül Kılıç gözetiminde kabak boyama çalışması yaptı. Öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişmesini destekleyen, doğa ve sanatı birleştiren, geleceğe üretebilen bir nesil için, okullarda orman ve ormana ait bilincin oluşturulması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.